Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar… AZ-uit

In aanloop naar… AZ-uit

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Het duel in Alkmaar zal worden geleid door de heer Higler. Zijn twee assistenten zijn de heren Polman en Hoekstra. Als vierde official is de heer Dieperink aangesteld.

- Het AZ van trainer John van den Brom kan zich bij winst op De Graafschap (en bij puntverlies van FC Utrecht) verzekeren van Europees voetbal.

- Spits Vincent Janssen is momenteel topscorer van de Eredivisie. Hij maak er tot nu toe 25. Hij voelt de hete adem van Luuk de Jong (23 doelpunten) in zijn nek

- Als nummer 17 verdedigt De Graafschap een voorsprong van vier punten op SC Cambuur.

- Vincent Vermeij heeft de jacht gepend op de dubbele cijfers. Met zijn twee goals tegen FC Utrecht staat zijn seizoenstotaal nu op 9.

- Jeroen Tesselaar zit zijn tweede van drie duels schorsing uit.

Nieuws van SV Superboeren

- Bestel je eigen D'ran-tegel (meer)

- We blijven doorlopend bezig met het aanvullen van ontbrekende gegevens in onze ledenadministratie. Lees er hier meer over.

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Lid worden van SV Superboeren De Graafschap / D'ran! Magazine abonnement

- Wil je je aanmelden als lid van SV Superboeren De Graafschap? Dit kan snel en simpel via deze website door het invullen van dit formulier.

- Wil je alleen een abonnement op ons eigen D'ran! Magazine? Ook dat kan via deze website door het invullen van dit formulier.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 4,44

Gelijkspel: 6,18

Nederlaag: 89,38

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.