Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Zware sanctie bij overtreding van de regels

Zware sanctie bij overtreding van de regels

De Graafschap heeft dit seizoen heel Nederland laten zien waar een kleine club groot kan zijn. Saamhorigheid, clubliefde, passie, spektakel, 525 supporters in een uitvak. En toch ligt de club bij de KNVB onder een vergrootglas. Naast de geweldige opmars qua punten en de goede sfeer tussen club en supporters, zijn er toch regelmatig individuen die menen de regels aan de laars te kunnen lappen. Dat resulteert frequent in vooronderzoeken en boetes. Dat is echt zonde van het geld en de energie die erin gestopt moet worden.

We hebben nog even wat punten onder elkaar gezet, waar vanaf heden strenger toezicht op wordt gehouden.

Vuurwerk afsteken cq gooien naar het veld

De Graafschap doet een dringend verzoek aan alle supporters om geen vuurwerk te gooien naar het veld /vuurwerk af te steken in het stadion. Dit geldt voor zowel dethuis- als de uitwedstrijden. De straffen die de KNVB oplegt aan overtreders, worden door De Graafschap verdubbeld.

De KNVB sanctie = 18 maanden stadionverbod + boete van € 450,00

Staan op de boarding

De LED boarding op De Vijverberg staat binnen de hekken en dus op het veld. Het staan op de LED boading wordt daarom feitelijk gezien als veldbetreding.

De sanctie voor deze overtreding is 1 jaar stadionverbod en € 1.000,- boete.

Het gooien van voorwerpen richting speelveld, spelers en/of arbitrage

De Graafschap doet tevenseen dringend verzoek aan alle supporters om geen voorwerpen en vloeistoffen richting speelveld, spelers en arbitrage te gooien. De straffen die de KNVB oplegt aan overtreders, worden door De Graafschap verdubbeld.

De KNVB sanctie = maximaal 24 maanden stadionverbod + boete van € 450,00.

De Graafschap heeft noodgedwongen extra camera's in gebruik genomen om overtreders op te sporen en te bestraffen. De boetes die moeten worden betaald lopen erg op, hierdoor wordt niet alleen de club gedupeerd, maar natuurlijk ook indirect onze supporters.

Bron: www.degraafschap.nl

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X