Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Stewards gezocht

Stewards gezocht

De Graafschap is op zoek naar een twintigtal clubstewards. Ze zullen ingezet worden op de Spinnekop.

De terugkeer van de stewards naar de Spinnekop is een advies van de commissie Gastvrijheid die sinds enkele maanden actief is. In die commissie, die is opgericht door de Anhangersraod, zitten betrokken supporters maar ook vertegenwoordigers van de club en beveiligingsbedrijf AVDD. De commissie is tot de conclusie gekomen dat de aloude clubstewards het beste om kunnen gaan met problemen op de tribunes. Er zal naar verwachting een vertrouwensband ontstaan tussen supporters en stewards die – als vrijwilliger - werken voor de club.

In de nieuwe situatie werken ze samen met de professionele beveiligers van AVDD en uiteraard het hoofd beveiliging van de club.

De clubleiding is enthousiast over het idee. “De aloude, vertrouwde clubstewards zullen zeker bijdragen aan de Gastvrijheid waar we met z’n allen naar streven”, zegt directielid Martine Zuil. Hoofd beveiliging Frank Bijlsma zal de stewards opleiden. De gedachte gaat uit naar oud-clubstewards maar ook naar nieuwe stewards.

Gemotiveerde mannen en vrouwen kunnen zich melden op wedstrijddagen in ‘De 12e man’, het honk van Supportersvereniging Superboeren. De SV Superboeren verzorgt het hele aanmeldingstraject. Ben Roelofs van de SV Superboeren zal desgewenst nadere informatie verstrekken. Zijn telefoonnummer is: 06-26.66.99.83.

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X