Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

KlixX verzorgt warming-up voor Superboeren

KlixX verzorgt warming-up voor Superboeren

De laatste thuiswedstrijd was tegen Roda JC. Een 3-0 overwinning en een omgevallen boarding werden de hoogtepunten van de week voor alle Superboeren. Wat een avond was het. En wat een positieve reacties in het land voor het overeind zetten van de boarding door eigen supporters die bij hoge uitzondering het veld mochten betreden. Zelfs scheidsrechter Ed Janssen heeft nog nooit zo vaak met de duimen omhoog gestaan in het veld.

Hoe anders was het een week later in De Kuip tegen Feyenoord. Verloren na met 0-1 voor te hebben gestaan. Maar hoe zou het afgelopen zijn als Elia vlak voor rust met rood het veld afgestuurd zou zijn na een elleboog tegen een sterk spelende Bart Straalman?

Aankomende zaterdag moet het gebeuren tegen SC Cambuur. Op de ranglijst staan zij één punt onder De Graafschap, dat worden er natuurlijk vier na de overwinning van zaterdag. Wat een feest zal dat worden. Uiteraard wordt dat feest ondersteunt door wederom live muziek op het Spinnekopplein.

Aankomende zaterdag staat de zeven-koppige coverband KlixX op het podium. Met nummers van onder meer ACDC, De Dijk, The Scene, Fleetwood Mac maar ook van Normaal, Bökkers en Jovink verzorgen zij deze keer de broodnodige warming-up voor alle Superboeren die nu al reikhalzend uitkijken naar drie punten. Maar ook in de rust en na de wedstrijd zetten zij het Spinnekopplein op de kop. Waar Ilse Bossink (zang) en Hans Hissink (Superboer en zang) als frontpaar de mensen op hún manier bezig houden daar spelen de muzikanten het zeil van het podium af. Marcel Elfers is een begenadigde drummer die het 'tikken van de drums' kent, Mark Keuben is de gitarist die menigeen de ogen laat knipperen, Joan van Bronswijk verrast het publiek met zijn virtuoze gitaarspel, Eddy Bulten laat de snaren van zijn Rickenbacker bas op onnavolgbare wijze trillen en Bert van der Meulen laat op een weergaloze manier zijn toetsen dansen. Meer info op de website www.klixxmusic.nl.

Aankomende zaterdag moet het dus gaan gebeuren. Wat zou het mooi zijn om SC Cambuur op vier punten achterstand te krijgen. Mooi weer, een extra tappunt en live muziek van KlixX achter de Spinnekop gaan ervoor zorgen dat het een memorabele zaterdag wordt. Tot zaterdag op het Spinnekopplein ... D'RAN!!!

De supportersvereniging doet er van alles aan om het de supporters naar de zin te maken en zich thuis te laten voelen. Word dus ook lid van van SV Superboeren. Alleen dán kan er voor nog meer vermaak en vertier gezorgd worden rondom het veld.

 Word lid van SV Superboeren De Graafschap

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Volgende wedstrijd De Graafschap

SC Cambuur

SC Cambuur

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 8 maart, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

De eerstvolgende thuiswedstrijd op De Vijverberg is vrijdag 1 maart om 20:00 uur tegen Top Oss.

Volg ons op Instagram en X (Twitter)

Volg ons op Social Media:

Instagram X (Twitter)