Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Op naar een vol uitvak in Groningen

Op naar een vol uitvak in Groningen

De verkoop van de kaarten voor het uitvak van de wedstrijd FC Groningen - De Graafschap gaat al weer hard. Er zijn reeds 225 kaarten verkocht maar een vol uitvak zou natuurlijk opnieuw voor een fantastische sfeer zorgen. Een sfeer zoals alleen wij die kunnen maken. Koop nu snel je kaartje en zorg dat je er bij bent in Groningen! Voor deze wedstrijd geldt het volgende;

Verplichte autocombi
Voor deze wedstrijd geldt een verplichte autocombi, hiervoor is een omwisselbiljet (OMW) verkrijgbaar. Dit omwisselbiljet kan tussen 12.45 uur en 13.15 uur worden omgewisseld op de Parkeerplaats Lageveen aan de A28 (Utrecht – Groningen), tussen afrit 24 en 25 nabij Zuidwolde.

Verplichte buscombi:
Voor deze wedstrijd geldt een verplichte buscombi. De bussen vertrekken op de wedstrijddag om 11.30 uur vanaf stadion De Vijverberg (zijde Lijsterbeslaan).

Het bovenstaande kan nog gewijzigd worden. Kijk voor actuele kaartverkoopgegevens en informatie op http://www.degraafschap.nl/kaartverkoop/actueel/fc-groningen-0/

Met dank aan Oldies DTC voor de afbeelding.

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X