Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar… Roda JC-thuis

In aanloop naar… Roda JC-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Met nog vier uit- en thuiswedstrijden te gaan is de slotfase van het seizoen 2015-2016 aangebroken. De Graafschap heeft de punten nodig en krijgt vrijdagavond Roda JC op bezoek, aanvang 20.00 uur.

- Het team van coach Jan Vreman speelde afgelopen zaterdag bij PEC Zwolle. Een zwakke eerste helft, maar een betere laatste half uur leverde een 2-1 nederlaag op.

- Stef Nijland wist twee keer tot scoren te komen. Nathan Kabasele zorgde voor de aansluitingstreffer. Een punt zat er echter niet meer in.

- Voor doelman Hidde Jurjus brak een record aan. Zijn eerste redding na een schot van Lars Veldwijk was zijn 100e redding tijdens dit seizoen. De teller staat nu overigens op 103.

- Tolgahan Cicek en Lion Kaak zaten tegen PEC Zwolle een schorsing uit. Beide spelers zouden weer in actie kunnen komen tegen Roda JC.

- Andrew Driver viel tegen sc Heerenveen (0-1 verlies) geblesseerd uit. Dinsdag trainde de middenvelder weer mee en is het afwachten of Driver de wedstrijd tegen Roda JC kan halen.

- Het blijft ongekend spannend in de onderste regionen van de Eredivisie. De Graafschap en SC Cambuur strijden al een geruime tijd om de zeventiende plek, wat deelname levert aan de play-offs. Voor de hekkensluiter betekent dit directe degradatie naar de Jupiler League.

- De club uit Leeuwarden beschikt over twee punten meer en komen zondagmiddag uit tegen Heracles Almelo.

- Roda JC zag zondag een punt verdwijnen in een nederlaag. Vitesse werd tot negentig minuten op 1-1 gehouden, maar de Arnhemmers zorgden in de blessuretijd voor de 1-2.

- Bij de club uit Kerkrade zijn er personen met een Graafschapverleden. Allereerst coach Darije Kalezic. Na zijn spelersloopbaan, wat afgesloten werd bij de Doetinchemse club, vervolgde de oefenmeester zijn trainerscarrière bij de beloften om later als assistent-trainer en hoofdcoach zijn weg te vervolgen.

- Ook op het veld zijn er drie spelers die een periode voor de Superboeren in actie kwamen. Het gaat om Jordy Buijs, Ard van Peppen en Rydell Poepon.

- Poepon wist zelfs in november 2010 alle drie de doelpunten voor zijn rekening te nemen namens de Achterhoekse club. Het werd 3-1, Stijn Huysegems trof doel namens Roda JC.

Nieuws van SV Superboeren

- Bestel je eigen D'ran-tegel (meer)

- We blijven doorlopend bezig met het aanvullen van ontbrekende gegevens in onze ledenadministratie. Lees er hier meer over.

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Lid worden van SV Superboeren De Graafschap / D'ran! Magazine abonnement

- Wil je je aanmelden als lid van SV Superboeren De Graafschap? Dit kan snel en simpel via deze website door het invullen van dit formulier.

- Wil je alleen een abonnement op ons eigen D'ran! Magazine? Ook dat kan via deze website door het invullen van dit formulier.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 78,09

Gelijkspel: 14,38

Nederlaag: 7,53

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X