Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Feesten op Spinnekopplein: Vette blues en rock

Feesten op Spinnekopplein: Vette blues en rock

Het zit even niet mee bij de mannen van Jan & Jan. Thuis ongelukkig verloren tegen Heerenveen en in Zwolle na een ongelukkige eerste helft ook verloren met één doelpunt verschil. Alle zeilen moeten dus worden bijgezet om die laatste plek te verlaten. Tegen Roda JC moet het maar gebeuren dan. De club van Darije Kalezic zal met knikkende knieën naar Doetinchem komen. In een volle Vijverberg zullen de Limburgers zich stukbijten op een getergd De Graafschap. Cambuur moet zondag naar Heracles toe. Vanaf vrijdagavond 21.45 uur zijn we dus van die vervelende laatste plek af.

Om de avond goed te beginnen staat er zelfs op vrijdag een band achter de Spinnekop. Wat mooi is het toch dat al die bands zo super enthousiast zijn om de blauw-witte menigte met een goed gevoel de tribunes op te jagen. Want aan de band van vrijdagavond zal het niet liggen. Blues en rockband Skinny Tom staat op het podium.

De vierkoppige band Skinny Tom is een vette blues/rock formatie die muziek speelt van de grootheden van weleer. Niet alleen Deep Purple, maar ook legendes als Jimmy Hendrix, Stevie Ray Vaughan en Gary Moore die dan weer worden afgewisseld met stukken van Robben Ford, Cosmosquad en Sjako. Een mix van deze verschillende interpretaties van blues en rock garanderen een muziekervaring die nooit verveelt en de meest kritische luisteraar zal aanspreken. De band bestaat uit Tom Peters, Yorick Wentink, Richard Nijboer en Sander Haafkes. Een optreden van Skinny Tom is een ware beleving voor echte muziekliefhebbers. Dus ook voor alle Superboeren die na een week keihard werken hun welverdiende biertje nuttigen op het Spinnekopplein voor de wedstrijd tegen Roda JC. Info over de band kun je vinden op skinnytom.nl.

Na de wedstrijd is het DJ Stefan Nolta die de Superboeren het weekend in knalt. De vrijdag kan dus niet meer kapot. Met die drie punten op zak komt iedereen het weekend wel door.
Tot zondag op het Spinnekopplein … D’RAN!!!

De supportersvereniging doet er van alles aan om het de supporters naar de zin te maken en zich thuis te laten voelen. Word dus ook lid van van SV Superboeren. Alleen dan kan er voor nog meer vermaak en vertier gezorgd worden rondom het veld.

 Word lid van SV Superboeren De Graafschap

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X