Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Hard Candy zorgt voor warming-up op het Spinnekopplein

Hard Candy zorgt voor warming-up op het Spinnekopplein

Wat een zondag, wat een wedstrijd, wat een strijd, wat een passie. Niet alleen op het veld, maar ook op de tribunes. Het was een ouderwetse derby waar alles in zat. Jammer dat Vitesse zes minuten voor tijd langszij kwam door een zondagsschot van Baker.

Een memorabele zondag was het. Simon Kistemaker werd verkozen tot erelid en kwam samen met zijn vrouw Thea en Bennie Jolink het veld op. Kippenvel, emoties, het spatte van de tribunes af. Menig Superboer had de tranen in de ogen staan. Simon Kistemaker, volgens sommigen 'God van De Vijverberg' maakte nog eenmaal zijn opwachting op zijn strijdtoneel. Zijn handelsmerk, het welbekende handgebaar, zit er nog steeds ingeworteld. Zo zou iedere club zijn helden moeten eren.

Dan de wedstrijd. Wat waren ze in eerste instantie stil en wat waren ze uiteindelijk blij, de meegereisde Vitesse supporters. Misschien hadden zelfs zij niet meer op de gelijkmaker gerekend. Vooraf teken je voor een punt, achteraf beseffen we allemaal dat het zomaar drie punten hadden kunnen zijn. Onze eigen 'Blonde Struisvogel' (bedacht door Freek Jansen, VI) had zich zomaar onsterfelijk kunnen maken. Door twee magistrale doelpunten na goed voorbereidend werk van Driver en El Jebli zette Vincent Vermeij ons op voorsprong. De wedstrijd duurde echter zes minuten te lang om een overwinning eruit te slepen.

Maar ook het Spinnekopplein bewees zijn waarde weer. The band Killer and The Coolcats liet ons horen hoe echte rock'n roll ook alweer klinkt. Ook zij toonden passie, maar dan op het podium. Aankomende zondag wordt de traditie van live muziek uiteraard voortgezet. Ook nu heeft de vaste crew weer een fantastische band weten te strikken, Hard Candy.

Hard Candy is een dampende rockband uit de Achterhoek. Al ruim tien jaar worden cafés en zalen op de kop gezet met optredens waar de energie vanaf spat. De vijf muzikanten zijn zeer ervaren en spelen klassieke- en originele covers van de jaren '70 tot nu, van Led zeppelin tot Black Keys, van Deep Purple tot Wolfmother. Zanger/gitarist Roel Leuverink is veelzijdig en wordt begeleid door stevig gitaarwerk van Peter de Groot. Hessel Burghardt bespeelt zijn orgel vuig maar ook melodieus. Bassist Esther Schreur en drummer Steffan ter Maat leggen een onverwoestbaar fundament voor een avondje, in ons geval een middag, flink losgaan.

Kom dus allemaal op tijd naar De Vijverberg aankomende zondag waar onze mannen Heerenveen aan de zegekar zullen binden. Aan de voorbereiding van de supporters kan het niet liggen. Zij halen tijdens de warming-up hun hart op met een biertje en fantastische live muziek op het Spinnekopplein.

Dit alles wordt wederom georganiseerd door SV Superboeren. Hoe meer leden, hoe meer activiteiten er georganiseerd kunnen worden. En dat het zijn vruchten afwerpt kunnen we iedere keer weer zien tijdens de thuiswedstrijden.

Word lid van SV Superboeren De Graafschap

D'RAN!!!

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X