Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Feesten op Spinnekopplein: Dweilen en rocken

Feesten op Spinnekopplein: Dweilen en rocken

Aankomende zondag is het dan eindelijk zover. Het vreemdelingenlegioen van Vitesse komt naar De Vijverberg. Een derby waar veel supporters al lang naar uit kijken. In een uitverkocht stadion en met de vorm van de laatste weken kan het niet anders dat de punten in Doetinchem blijven. ‘Verloren zoon’ Piotr Parzyszek zal voor het eerst bij de selectie zitten en  misschien wel zijn eerste minuten weer maken op een volle Vijverberg. Naast spektakel op het veld is er ook spektakel rond het veld.

Dweilorkest Tied Zat uit ’s-Heerenberg zal samen met rock and roll band Killer and the Cool Cats de boel op stelten zetten. De dames van Tied Zat zullen de sfeermakers zijn in het stadion zijn voor de wedstrijd en in de rust. Zij worden met een huifkar door Onland-eigenaar Wilfried Nijenhuis vanaf Het Onland naar De Vijverberg gereden. Daarna zullen zij de heleboel voor de wedstrijd op de kop zetten vanaf de tribune en in de rust vanaf het veld.

Voor de wedstrijd en in de rust zullen wederom de klinkers op het Spinnekopplein gaan trillen. Rock and roll band Killer and the Cool Cats zullen de superboeren helemaal wedstrijdklaar maken met onvervalste, stevige en stampende rock and roll. Waar Hugo Smuling de piano met handen en voeten bespeelt en Hans Lammers linkshandig over zijn gitaar zal scheuren zit Sander Kaal zwetend achter de drums en zal Josta Scheers met haar contrabas het podium laten beven. Veel bekende rock and roll nummers zullen vanaf het Bosman-podium voorbij komen zoals Johnny B. Goode, Jailhouse Rock, Let’s Have a Party en natuurlijk Great Balls of Fire.

En of dat allemaal nog niet genoeg is staat huis-DJ Stefan Nolta de supporters na de wedstrijd op te wachten voor een gezellige en luidruchtige after-party.

Tot zondag op het Spinnekopplein … D’RAN!!!

De supportersvereniging doet er van alles aan om het de supporters naar de zin te maken en zich thuis te laten voelen. Word dus ook lid van van SV Superboeren. Alleen dan kan er voor nog meer vermaak en vertier gezorgd worden rondom het veld.

Word lid van SV Superboeren De Graafschap

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

MVV Maastricht

MVV Maastricht

Vrijdag 26 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Een week later, vrijdag 3 mei, om 20:00 uur de aftrap tussen De Graafschap en Jong FC Utrecht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X