Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar... Willem II-uit

In aanloop naar... Willem II-uit

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- De wedstrijd wordt op zaterdag 13 februari 2016 om 19:45 uur afgetrapt en staat onder leiding van scheidsrechter Van Boekel. Het beloofd een pittige wedstrijd te worden want voor beide clubs zijn de belangen groot. Willem II staat 15e op de ranglijst met 21 punten maar het gat met de nr. 16 op de ranglijst Excelsior is slechts 2 punten.

- Na de winterstop is De Graafschap met een goede opmars bezig en werden er inmiddels al 7 punten gepakt door een zege op Excelsior en ADO Den Haag en gelijkspel tegen NEC.

- Willem II doet het na de winterstop juist wat slechter en wist tot op heden nog geen overwinning te behalen. De duels tegen NEC en Heerenveen gingen verloren. En tegen Groningen, Heracles Almelo en Excelsior werden de punten gedeeld.

- Karim Tarfi is voor dit duel geschorst naar aanleiding van zijn rode kaart in de thuiswedstrijd tegen NEC. De middenvelder is de komende 2 wedstrijden geschorst.

- De laatste keer dat dit duel plaats vond was 5 seizoenen gelden. De Graafschap won met 1-0.

- Van de 14 edities van deze wedstrijd won Willem II er 7 en De Graafschap 2 stuks.

- Willem II is ook de ploeg waartegen De Graafschap dit seizoen het eerste punt pakte. Willem II kwam weliswaar met 2-0 voor in die wedstrijd maar uiteindelijk werd het 2-2 in Doetinchem.

- De club uit Tilburg heeft een principe akkoord bereikt met Anouar Kali maar de kans dat hij voor a.s. zaterdag al speelgerechtigd is, lijkt bijzonder klein.

Nieuws van SV Superboeren

- Bestel je eigen D'ran-tegel (meer)

- We blijven doorlopend bezig met het aanvullen van ontbrekende gegevens in onze ledenadministratie. Lees er hier meer over.

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Lid worden van SV Superboeren De Graafschap / D'ran! Magazine abonnement

- Wil je je aanmelden als lid van SV Superboeren De Graafschap? Dit kan snel en simpel via deze website door het invullen van dit formulier.

- Wil je aleen een abonnement op ons eigen D'ran! Magazine? Ook dat kan via deze website door het invullen van dit formulier.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 22,18

Gelijkspel: 30,24

Nederlaag: 47,58

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X