Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Doetinchemse band Pulse op het Spinnekopplein

Doetinchemse band Pulse op het Spinnekopplein

Het is alweer anderhalve week geleden dat De Graafschap op verdiend won van ADO Den Haag. Afgelopen zaterdag leek het erop dat er gestunt zou worden in Eindhoven. Echter bleef het bij twee doelpunten en werd er met 4-2 verloren. Ondanks de nederlaag tegen de koploper lijkt het er op dat de selectie van Jan Vreman en Jan Oosterhuis de juiste vorm te pakken hebben om aankomende zondag de volle buit tegen NEC binnen te halen. Het zal geen gemakkelijke klus worden. Maar met de steun van al die trouwe superboeren kan het niet anders dat de punten op De Vijverberg blijven. Ook de live muziek die iedere thuiswedstrijd achter de Spinnekop te zien en te beluisteren is draagt bij aan het succes.

Aankomende zondag speelt de Doetinchemse rockband Pulse op het Spinnekopplein. De band bestaat uit 5 leden: Tom Wonnink (Gitarist/Zang), Maarten Tijdink ((Lead)-Gitarist/Zang), Dusan Reljic ((Lead)-gitarist), Thijs Ritzer (Bas/Zang) en Jordy Loos (Drums/Zang). Met nummers van de Foo Fighters, Oasis, ACDC, maar ook van The Beatles, Creedance Clearwater Revival en The Rolling Stones gaan zij de juiste warming-up verzorgen voor alle supporters achter de Spinnekop.

Schroom dus niet om wat vroeger naar De Vijverberg te komen. Met de muziek van Pulse en een bak koffie, biertje of wat anders ga je goed voorbereid de tribune op. Uiteraard zal ook huis-DJ Stefan Nolta zijn opwachting maken.

D’RAN!!!    

Volgende wedstrijd De Graafschap

Roda JC Kerkrade

Roda JC Kerkrade

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 19 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

De eerstvolgende wedstrijd is vrijdag 19 april. Om 20:00 uur start het uitduel bij Roda JC.

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X