Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Rockin blues met Boekanier op het Spinnekopplein

Rockin blues met Boekanier op het Spinnekopplein

Wat een start van de tweede seizoenshelft. Een overwinning op Excelsior en een onverdiende en zure nederlaag tegen Heracles in Almelo, waar drie keer het aluminium werd geteisterd. Dat geeft iedereen vertrouwen voor de wedstrijd tegen ADO Den Haag. Aankomende woensdag wordt er om 19.45 uur afgetrapt in een kolkende Vijverberg.

Live muziek achter de Spinnekop is niet meer weg te denken. Iedere thuiswedstrijd krijgen de supporters een band te zien en te horen op een echt Superboerenpodium. Geen luxe podium met alle toeters en bellen, maar een oplegger waarin de muzikanten zelfs met koud weer iedereen warm speelt. Handschoenen en sjaals worden dan uit de kast gehaald. Niets is de bandleden te gek om op het podium te staan op het Spinnekopplein. Natuurlijk is er voor de wedstrijd en in de rust van de kraker tegen ADO Den Haag ook weer een band te zien. Deze keer zal Boekanier de Superboeren trakteren op een vlammend optreden.

Boekanier speelt rockin' blues en bestaat uit drie vrijbuiters: Dennis Buitink (gitaar en zang), Theban Kok (gitaar en zang) en Henry in 't Hof (drums). Volgens de Facebookpagina van de band zijn zij samen goed voor een volwassen leven aan ervaring, in de muziek én on the road. Van blues tot aan echte hardrock is Boekanier gebouwd op een liefde voor muziek. Dat is te voelen in de manier waarop de eigen nummers onder de huid gaan zitten, maar ook te horen in de teksten over het leven onderweg. De Achterhoekse band speelt rock met een no-nonsense mentaliteit en lult niet, maar poetst.

Uiteraard zal na de wedstrijd huis-DJ Stefan Nolta de avond compleet maken. Kom dus massaal naar het Spinnekopplein aankomende woensdag. Om 18.15 uur zal het feest weer losbarsten. Op het veld VOOR de Spinnekop en op het plein ACHTER de Spinnekop gaan de Superboeren weer een mooie avond beleven!!!

D'RAN!!!

Volgende wedstrijd De Graafschap

PEC Zwolle

PEC Zwolle

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 26 juli, aanvang 00:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X