Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar… ADO Den Haag-thuis

In aanloop naar… ADO Den Haag-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Een midweekse speelronde in de Eredivisie. De Graafschap krijgt ADO Den Haag op bezoek. De wedstrijd begint woensdag 27 januari om 19:45 uur.

- Voor dit duel is scheidsrechter Van den Kerkhof aangesteld door de KNVB. Zijn assistenten zijn Kleinjan en Dobre. Vierde official is Van den Heuvel.

- De hervatting van De Graafschap was uitstekend, een 2-0 thuiszege op Excelsior. Afgelopen weekend werd drie keer het aluminium geraakt, maar zegevierde Heracles Almelo nipt met 2-1. Andrew Driver scoorde in de slotfase tegen.

- In augustus tegen PEC Zwolle raakte Dean Koolhof geblesseerd aan zijn lies. Komende donderdag zal de middenvelder in een oefenwedstrijd tegen de beloften van Ajax speelminuten gaan maken.

- Het team van hoofdcoach Henk Fraser won zondag met 2-1 van SC Cambuur, nadat een 0-1 achterstand in het tweede bedrijf werd weggewerkt.

- Het is voor Vito Wormgoor een weerzien bij zijn eerdere werkgever. De verdediger was in Doetinchemse dienst in de periode 2009-2012.

- De eerdere ontmoeting dit seizoen in Den Haag eindigde in een 1-1 gelijkspel. Vlak voor rust vielen beide treffers. Mike Havenaar, de man van de twee goals tegen SC Cambuur, opende de score. Een eigen doelpunt van Gianni Zuiverloon betekende een puntendeling.

Nieuws van SV Superboeren

- Bestel je eigen D'ran-tegel (meer)

- We blijven doorlopend bezig met het aanvullen van ontbrekende gegevens in onze ledenadministratie. Lees er hier meer over.

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Lid worden van SV Superboeren De Graafschap / D'ran! Magazine abonnement

- Wil je je aanmelden als lid van SV Superboeren De Graafschap? Dit kan snel en simpel via deze website door het invullen van dit formulier.

- Wil je aleen een abonnement op ons eigen D'ran! Magazine? Ook dat kan via deze website door het invullen van dit formulier.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 63,84

Gelijkspel: 23,79

Nederlaag: 12,37

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Volgende wedstrijd De Graafschap

PEC Zwolle

PEC Zwolle

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 26 juli, aanvang 19:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X