Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar... FC Twente-uit

In aanloop naar... FC Twente-uit

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Zaterdag om 20:45 uur staat er voor beide ploegen een belangrijke confrontatie op het spel. FC Twente speelt in eigen huis tegen De Graafschap.

- FC Twente maakt roerige tijden door. Van de status van landskampioen van 2010 is niets meer over en de Tukkers vechten nu nadrukkelijk voor hun voortbestaan.

- De huidige staat van FC Twente laat zich ook zien in de positie op de ranglijst: 16e met 10 punten.

- De wedstrijdleiding voor deze ontmoeting in Enschede bestaat uit arbiter Janssen, de assistent-scheidsrechters Brondijk en Hubers en vierde man Van Herk.

- Bij De Graafschap hebben Thijs Bouma, Kristopher Vida, Alexander Bannink en Cas Peters een verleden bij FC Twente.

- Het is de defensie van De Graafschap dit seizoen nog niet gelukt 'de nul 'te houden. In de voorgaande vijftien speelronden incasseerde de ploeg van Jan Vreman 35 tegendoelpunten.

- Robin Pröpper keert bij De Graafschap terug van een schorsing. Hierdoor zal Lion Kaak, die tegen FC Utrecht in actie kwam, op de bank zitten.

- Het is nog afwachten wie er naast Cas Peters in de spits zal staan. Er zal een keuze gemaakt worden tussen Nathan Kabasele en Vincent Vermeij.

Nieuws van SV Superboeren

- Bestel je eigen D'ran-tegel (meer)

- We blijven doorlopend bezig met het aanvullen van ontbrekende gegevens in onze ledenadministratie. Lees er hier meer over.

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Lid worden van SV Superboeren De Graafschap / D'ran! Magazine abonnement

- Wil je je aanmelden als lid van SV Superboeren De Graafschap? Dit kan snel en simpel via deze website door het invullen van dit formulier.

- Wil je aleen een abonnement op ons eigen D'ran! Magazine? Ook dat kan via deze website door het invullen van dit formulier.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 9,95

Gelijkspel: 14,52

Nederlaag: 75,54

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.