Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Simon Kistemaker bezoekt De Graafschap - FC Utrecht

Simon Kistemaker bezoekt De Graafschap - FC Utrecht

Hij komt, hij komt, die lieve goede Kist! Bij de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht op zaterdagavond 5 december zal niemand minder dan Simon Kistemaker aanwezig zijn. Het is voor het eerst in jaren dat De Kist een wedstrijd op de Vijverberg zal bezoeken. Na de winst in Leeuwarden moet, onder het toeziend oog van deze legendarische oud-trainer, een zege op FC Utrecht toch helemaal mogelijk zijn.

Simon komt samen met zijn vrouw Thea naar Doetinchem. Ook VI-journalist Yoeri van den Busken komt mee. Hij is bezig met een boek over De Kist. Het is de bedoeling dat 'Simon Kistemaker: de laatste culttrainer van Nederland' komend voorjaar verschijnt. Zeker is dat De Graafschap uitgebreid aan bod komt in dit boek, want zoals Simon altijd zegt: 'het is de mooiste club waar ik gewerkt heb.' Simon zal rond 19.15 uur op het Spinnekopplein zijn.

En eigenlijk had Simon op geen beter moment kunnen komen. De elftallen van Simon gingen, ongeacht het voetballend vermogen in de ploeg, altijd als de brandweer. Zie daar de verbanden met ons huidige team. D'ran met De Kist!

Bron: www.degraafschap.nl

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X