Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar… FC Utrecht-thuis

In aanloop naar… FC Utrecht-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- De achtste thuiswedstrijd van De Graafschap staat zaterdag om 19:45 uur op het programma voor de confrontatie met FC Utrecht.

- Voor dit duel is scheidsrechter Mulder aangesteld door de KNVB. Zijn assistenten zijn Strijker en De Nas. Vierde official is Kooij.

- Het team van coach Jan Vreman kende vorige week vrijdag een geweldige avond in Leeuwarden. De eerste overwinning van het seizoen werd geboekt bij de concurrent.

- SC Cambuur werd met 2-3 verslagen. In de eerste helft zorgden Cas Peters en Bart Straalman voor een 0-2 tussenstand. Door Sjoerd Overgoor en een eigen goal van Nathaniel Will stond de stand weer gelijk. Een vrije trap van Karim Tarfi werd perfect binnen geschoten.

- Robin Pröpper ontving tegen SC Cambuur twee gele kaarten en is geschorst voor de wedstrijd tegen FC Utrecht.

- Op het middenveld zal Pröpper vervangen worden Lion Kaak of Karim Tarfi. Alexander Bannink ontbreekt nog wegens een blessure. Vincent Vermeij zal, net als vorige week, weer in de basis starten.

- Ook Simon Kistemaker en zijn vrouw Thea zullen aanwezig zijn bij de wedstrijd.

- De ploeg van coach Erik ten Hag staat vermeld in het linkerrijtje van de Eredivisie. Thuis werd er nog geen wedstrijd verloren, maar heeft het in uitwedstrijden lastig om de punten (tot nu toe 4) terug te nemen naar de Domstad.

- Vorige week zorgde FC Utrecht, tien jaar na de sterfdag van nummer 4 David di Tommaso, voor een mooi eerbetoon.

- Het thuisduel werd met 4-2 gewonnen van de nummer 4 Heracles Almelo. Alle doelpunten voor de thuisspelende club werden gemaakt nadat Kevin Conboy (eind eerste helft) met twee keer geel van het veld werd gestuurd. Conboy zit tegen De Graafschap zijn schorsing uit.

- Bij een 0-1 achterstand in de rust, viel er in het laatste half uur veel te beleven. De plaatselijke FC kwam op 2-1 door goals van Nacer Barazite. Daarna de gelijkmaker, maar vlak voor het eindsignaal bepaalde Sebastian Haller met twee doelpunten de eindstand op 4-2.

- De laatste ontmoeting tussen De Graafschap en FC Utrecht was op 12 april 2012. Rydell Poepon en Michael de Leeuw (2x) zorgden voor een 3-0 overwinning. In Utrecht eindigde het eerder dat seizoen in 2-2.

Nieuws van SV Superboeren

- Bestel je eigen D'ran-tegel (meer)

- We blijven doorlopend bezig met het aanvullen van ontbrekende gegevens in onze ledenadministratie. Lees er hier meer over.

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Lid worden van SV Superboeren De Graafschap / D'ran! Magazine abonnement

- Wil je je aanmelden als lid van SV Superboeren De Graafschap? Dit kan snel en simpel via deze website door het invullen van dit formulier.

- Wil je aleen een abonnement op ons eigen D'ran! Magazine? Ook dat kan via deze website door het invullen van dit formulier.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 47,18

Gelijkspel: 28,09

Nederlaag: 24,73

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

MVV Maastricht

MVV Maastricht

Vrijdag 26 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Een week later, vrijdag 3 mei, om 20:00 uur de aftrap tussen De Graafschap en Jong FC Utrecht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X