Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Boer Jos in het bestuur van SV Superboeren

Boer Jos in het bestuur van SV Superboeren

Op de Algemene Ledenvergadering van woensdag 25 november heeft het bestuur van de SV Superboeren Jos Sloot voorgedragen als bestuurslid. Het bestuur is zeer verheugd dat Jos met algemene stemmen als bestuurslid is aangenomen.

In het bestuur van de SV Superboeren was behoefte aan uitbreiding. Het aantal activiteiten en taken van het bestuur breidt namelijk gestaag uit. Daarnaast heeft het bestuur ondervonden kwetsbaar te zijn door het (tijdelijke) uitvallen van bestuursleden Marian Böttcher en René Bot. Marian en René zijn beiden door privé omstandigheden niet in staat hun bestuurstaken uit te voeren.

Het bestuur is van mening dat met de komst van Jos Sloot het bestuur een goede aanvulling heeft gekregen. Jos is al vele jaren supporter van De Graafschap en altijd bereid 'iets' te doen voor de club. De kwaliteiten van Jos zijn voor het bestuur van de SV niet onopgemerkt gebleven in de tijd dat Jos in de Denktank zitting had en laten de eerste voorzitter was van de Anhangersraod. Onder leiding van Jos is de Anhagersraod vorm gegeven door o.a. het opstellen van het reglement en de afstemming daarvan met de club. Jos heeft vervolgens de Anhangersraod naar haar eerste verkiezingen geleid.

'Ik wil me graag inzetten voor de supporters en de club. Ik ben zelf een supporter met een mening, maar ook bereid de handen uit de mouwen te steken als daar om gevraagd wordt' aldus Jos. Het bestuur wil graag dat Jos zich in gaat zetten om de band met de business club aan te halen. 'Ik zie het als een mooie uitdaging om supporters en business club leden dichter bij elkaar te brengen, die afstand is nog te groot' zegt Jos over zijn rol bij de SV Superboeren.

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X