Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar... SC Cambuur-uit

In aanloop naar... SC Cambuur-uit

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

-Voor dit duel uit de kelder van de Eredivisie is de heer Makkelie aangesteld als leidsman. De arbiter die tijdens De Graafschap – Feyenoord (1-2) nog de hoofdrol voor zich opeiste, weet zich in Leeuwarden geassisteerd door de heren Simons en Lapar. Als vierde man treedt de heer Blank op.

- In dit treffen tussen de nummer 17 en 18 van de ranglijst verdedigt Cambuur een voorsprong van vijf punten op De Graafschap.

- Bij de Friezen is spits Ogbeche met vijf doelpunten clubtopscorer.

- In de voorbereiding op dit seizoen speelden beide ploegen ook al tegen elkaar. De Achterhoekers trokken toen aan het langste eind (2-3).

- De Graafschap verloor in de vorige speelronde op eigen veld van FC Groningen (1-2) en blijft hierdoor geduldig wachten op de eerste zege van het seizoen.

- Trainer Jan Vreman kan in de Friese hoofdstad geen beroep doen op de geblesseerden Alexander Bannink en Nathan Kabasele.

- Positief nieuws voor de oefenmeester is dat hij weer een beroep kan doen op Karim Tarfi, die maanden aan de kant stond met een knieblessure.

- Vincent Vermeij is in de frontlinie de vervanger van Kabasele.

Nieuws van SV Superboeren

- Bestel je eigen D'ran-tegel (meer)

- We blijven doorlopend bezig met het aanvullen van ontbrekende gegevens in onze ledenadministratie. Lees er hier meer over.

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Lid worden van SV Superboeren De Graafschap / D'ran! Magazine abonnement

- Wil je je aanmelden als lid van SV Superboeren De Graafschap? Dit kan snel en simpel via deze website door het invullen van dit formulier.

- Wil je aleen een abonnement op ons eigen D'ran! Magazine? Ook dat kan via deze website door het invullen van dit formulier.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 34,01

Gelijkspel: 31,72

Nederlaag: 34,27

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.