Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar... SC Cambuur-uit

In aanloop naar... SC Cambuur-uit

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

-Voor dit duel uit de kelder van de Eredivisie is de heer Makkelie aangesteld als leidsman. De arbiter die tijdens De Graafschap – Feyenoord (1-2) nog de hoofdrol voor zich opeiste, weet zich in Leeuwarden geassisteerd door de heren Simons en Lapar. Als vierde man treedt de heer Blank op.

- In dit treffen tussen de nummer 17 en 18 van de ranglijst verdedigt Cambuur een voorsprong van vijf punten op De Graafschap.

- Bij de Friezen is spits Ogbeche met vijf doelpunten clubtopscorer.

- In de voorbereiding op dit seizoen speelden beide ploegen ook al tegen elkaar. De Achterhoekers trokken toen aan het langste eind (2-3).

- De Graafschap verloor in de vorige speelronde op eigen veld van FC Groningen (1-2) en blijft hierdoor geduldig wachten op de eerste zege van het seizoen.

- Trainer Jan Vreman kan in de Friese hoofdstad geen beroep doen op de geblesseerden Alexander Bannink en Nathan Kabasele.

- Positief nieuws voor de oefenmeester is dat hij weer een beroep kan doen op Karim Tarfi, die maanden aan de kant stond met een knieblessure.

- Vincent Vermeij is in de frontlinie de vervanger van Kabasele.

Nieuws van SV Superboeren

- Bestel je eigen D'ran-tegel (meer)

- We blijven doorlopend bezig met het aanvullen van ontbrekende gegevens in onze ledenadministratie. Lees er hier meer over.

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Lid worden van SV Superboeren De Graafschap / D'ran! Magazine abonnement

- Wil je je aanmelden als lid van SV Superboeren De Graafschap? Dit kan snel en simpel via deze website door het invullen van dit formulier.

- Wil je aleen een abonnement op ons eigen D'ran! Magazine? Ook dat kan via deze website door het invullen van dit formulier.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 34,01

Gelijkspel: 31,72

Nederlaag: 34,27

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Volgende wedstrijd De Graafschap

PEC Zwolle

PEC Zwolle

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 26 juli, aanvang 00:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X