Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

SV Superboeren steunt KWF en het Inloophuis

SV Superboeren steunt KWF en het Inloophuis

De wedstrijd De Graafschap - FC Groningen stond afgelopen zaterdag in het teken van KWF en het Inloophuis. Vooraf aan de wedstrijd werd een minuut stilte gehouden ter nagedachtenis aan de slachtoffers van Parijs, maar ook ter nagedachtenis aan alle mensen die de strijd tegen deze vreselijke ziekte hebben verloren. 

Alle supportersgeledingen binnen De Graafschap hebben de handen ineen geslagen en zodoende actie gevoerd tegen het gebruik van het woord 'kanker'. Op de tribunes zijn door de vrijwilligers van SV Superboeren flyers verspreid. Ook werden de vlaggen die normaal gebruikt worden door vrijwillgers van SV Superboeren vervangen door vlaggen van het KWF.
Brigata Tifosi heeft zaterdag de hele dag gewerkt aan een mooi eigen spandoek, en door de BWS werd er gecollecteerd in stadion De Vijverberg. 

De actie is ontstaan doordat er een supporter tijdens de wedstrijd tegen PSV doelman Jeroen Zoet grof beledigde. SV Superboeren vindt uiteraard ook dat dit niet thuis hoort op De Vijverberg en wilde hiermee vooral duidelijk maken dat wij afstand nemen van het woord "kanker" op de tribunes. De scheldende supporter is inmiddels opgespoord. Hij heeft een voorlopig stadionverbod opgelegd gekregen.

 

Volgende wedstrijd De Graafschap

Willem II

Willem II

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 6 oktober, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

De eerstvolgende uitwedstrijd is vrijdag 6 oktober in Tilburg tegen Willem II, aftrap 20:00 uur (uitverkocht)

De eerstvolgende thuiswedstrijd is vrijdag 20 oktober tegen FC Groningen, aftrap 20:00 uur.

Volg ons op Instagram en X (Twitter)

Volg ons op Social Media:

Instagram X (Twitter)