Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Feesten op Spinnekopplein met The JPR Strinxband

Feesten op Spinnekopplein met The JPR Strinxband

Supporters waren afgelopen zaterdag uiteraard teleurgesteld over de onverdiende nederlaag tegen Heracles, maar op het Spinnekopplein waren ze dat al gauw vergeten. Dat kwam door de Achterhoekse rock/dialect band Grote Kearls. Zij hadden voor de wedstrijd en in de rust al laten zien wat ze konden en deden dat na de wedstrijd nog eens dunnetjes over. De eerste liveband dit seizoen op het Spinnekopplein was een groot succes. Het (bok)bier was niet aan te slepen en er werd volop meegezongen bij de covers van onder andere Normaal, Jovink, Mooi Wark en verschillende eigen nummers.

Ook aankomende zaterdag voor de wedstrijd tegen PSV en in de rust zal er live muziek aanwezig zijn. Deze keer gaat The JPR Strinxband het Spinnekopplein op de kop zetten. Een band die bekend staat om de pure passie voor rock die op het podium gebracht wordt zoals de Stones dat deden in de jaren 70. The JPR Strinxband staat voor heart & soul en rock & roll. De band trakteert het publiek op covers en eigen werk die vol overgave op het podium achter de Spinnekop worden gespeeld. De band verzorgde door de jaren heen diverse voorprogramma’s waaronder die bij Golden Earring, De Dijk, Normaal, Jovink, en Di-rect.

De supportersvereniging doet er van alles aan om het de supporters naar de zin te maken en zich thuis te laten voelen. Word dus ook lid van van SV Superboeren. Alleen dan kan er voor nog meer vermaak en vertier gezorgd worden rondom het veld.

Word lid van SV Superboeren De Graafschap

Info over The JPR Strinxband: http://www.jpr-band.nl

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

Al Nasr

Al Nasr

Zaterdag 20 juli, aanvang 14:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X