Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

De Graafschap ook tegen Heracles met lege handen

De Graafschap ook tegen Heracles met lege handen

De Graafschap heeft nog altijd niet het zoet van een overwinning mogen smaken in de Eredivisie. Tegen Heracles Almelo schortte het bij de ploeg van Jan Vreman nadrukkelijk aan de afwerking. De Almeloërs sloegen in de slotfase via Bel Hassani wél toe: 0-1.

Bij De Graafschap, waar Jan Lammers toch niet in staat bleek om te spelen en Bart Straalman zo aan de aftrap stond, was sprake van licht optimisme in de jacht op de eerste zege in dit seizoen.

De thuisclub opende veelbelovend met een knal van Cas Peters. Het antwoord van de bezoekers was een inzet van Navratil. Hij joeg de bal maar net over. Hierna was Heracles een periode beter en trof middenvelder Bruns, via de vingers van doelman Jurjus de paal. Pas kort voor rust lieten de Doetinchemmers zich weer wat meer zien en was het opnieuw Cas Peters die Castro tot een redding dwong.

Na rust kreeg De Graafschap de beste kansen. Zowel Nathaniel Will als Bryan Smeets hadden de score kunnen openen, maar slaagden daar niet in. Zo werd het gebrek aan scorend vermogen aan Achterhoekse kant nog maar eens bevestigd. De toegepaste wissels boden ook geen soelaas.

Lang leek dit duel dan ook zonder doelpunten te eindigen, maar Heracles scoorde in de laatste tien minuten alsnog. Bel Hassani schoot de bal achter Jurjus (0-1). Even later raakte hij ook nog de paal.

Rondom de wedstrijd is weer een aantal foto's gemaakt. De foto's kunt u vinden in ons fotoalbum.

Foto's: www.achterhoekfoto.nl

Karakteristiek, zaterdag 24 oktober 2015

De Graafschap - Heracles Almelo 0-1 (0-0)
Scoreverloop: 0-1, Bel Hassani (83)

Arbiter: Kamphuis
Toeschouwers: 10.361

Geel De Graafschap: Erik Quekel, Tolgahan Cicek, Bart Straalman, Nathaniel Will
Geel Heracles Almelo: Bel Hassani, Gosens

De Graafschap: Hidde Jurjus, Nathaniel Will, Bart Straalman, Ted van de Pavert, Tolgahan Cicek, Robin Pröpper (61. Youssef El Jebli), Alexander Bannink, Bryan Smeets, Andrew Driver (65. Nathan Kabasele), Erik Quekel (73. Vincent Vermeij), Cas Peters

Heracles Almelo: Castro, Droste, Te Wierik, Zomer, Fledderus, Pelupessy, Bruns (79. Garcia Garcia), Bel Hassani, Navratil (86. Breukers), Weghorst, Gosens (74. Darri)

Overig

Seizoenstatistieken & Gelderesch Reizen Superboerenpoule & Pupil van de Week
& Kaartverkoopinfo komende duels

SV Superboeren De Graafschap en Achterhoekfoto.nl op Facebook

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

Al Nasr

Al Nasr

Zaterdag 20 juli, aanvang 14:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X