Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar… Heracles Almelo-thuis

In aanloop naar… Heracles Almelo-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- De Graafschap speelt zaterdag 24 oktober om 19:45 uur tegen het goed presterende Heracles Almelo.

- Voor dit duel is scheidsrechter Kamphuis aangesteld door de KNVB. Zijn assistenten zijn Janson en Balder. Vierde official is Otto.

- Vorig seizoen was het Heracles Almelo dat lang als enige ploeg op nul punten stond in de Eredivisie. Uiteindelijk werden de play-offs promotie/degradatie ontlopen en presteren de Heraclieden goed met een huidige vierde plek.

- Het team van coach John Stegeman wist 18 punten te pakken. Dit zijn er evenveel als nummer 3 PSV, alleen hebben de Eindhovenaren een beter doelsaldo.

- Vorig weekend stond er een mooi affiche op het programma: Heracles Almelo – Ajax. Echter wonnen de Amsterdammers en blijven - samen met Feyenoord - aan kop met een voorsprong van 4 punten.

- Naast de 18 punten werden er ook 18 doelpunten gemaakt. Clubtopscorers met 5 goals zijn Oussama Tannane en Wout Weghorst.

- De ploeg van coach Jan Vreman behaalde vorige week zondag een punt bij ADO Den Haag (1-1). Dit was het tweede punt van het seizoen. Eerder werd tegen Willem II een 0-2 achterstand, en de rode kaart van Alexander Bannink, omgezet tot een 2-2 resultaat.

- Tussen deze duels door kwam Feyenoord op bezoek. Een uitstekende eerst helft met een 1-0 voorsprong kon in het tweede bedrijf niet behouden worden, 1-2 verlies.

- De laatste ontmoeting tussen De Graafschap en Heracles was 21 april 2012. De uitspelende ploeg won met 2-3. Na de openingstreffer van Soufian El Hassnaoui, scoorden Armenteros, Gouriye en Everton tegen. Uit een penalty zorgde Michael de Leeuw voor de 2-3 eindstand.

Nieuws van SV Superboeren

- Bestel je eigen D'ran-tegel (meer)

- We blijven doorlopend bezig met het aanvullen van ontbrekende gegevens in onze ledenadministratie. Lees er hier meer over.

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Lid worden van SV Superboeren De Graafschap / D'ran! Magazine abonnement

- Wil je je aanmelden als lid van SV Superboeren De Graafschap? Dit kan snel en simpel via deze website door het invullen van dit formulier.

- Wil je alleen een abonnement op ons eigen D'ran! Magazine? Ook dat kan via deze website door het invullen van dit formulier.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 67,74

Gelijkspel: 22,85

Nederlaag: 9,41

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X