Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar… Heracles Almelo-thuis

In aanloop naar… Heracles Almelo-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- De Graafschap speelt zaterdag 24 oktober om 19:45 uur tegen het goed presterende Heracles Almelo.

- Voor dit duel is scheidsrechter Kamphuis aangesteld door de KNVB. Zijn assistenten zijn Janson en Balder. Vierde official is Otto.

- Vorig seizoen was het Heracles Almelo dat lang als enige ploeg op nul punten stond in de Eredivisie. Uiteindelijk werden de play-offs promotie/degradatie ontlopen en presteren de Heraclieden goed met een huidige vierde plek.

- Het team van coach John Stegeman wist 18 punten te pakken. Dit zijn er evenveel als nummer 3 PSV, alleen hebben de Eindhovenaren een beter doelsaldo.

- Vorig weekend stond er een mooi affiche op het programma: Heracles Almelo – Ajax. Echter wonnen de Amsterdammers en blijven - samen met Feyenoord - aan kop met een voorsprong van 4 punten.

- Naast de 18 punten werden er ook 18 doelpunten gemaakt. Clubtopscorers met 5 goals zijn Oussama Tannane en Wout Weghorst.

- De ploeg van coach Jan Vreman behaalde vorige week zondag een punt bij ADO Den Haag (1-1). Dit was het tweede punt van het seizoen. Eerder werd tegen Willem II een 0-2 achterstand, en de rode kaart van Alexander Bannink, omgezet tot een 2-2 resultaat.

- Tussen deze duels door kwam Feyenoord op bezoek. Een uitstekende eerst helft met een 1-0 voorsprong kon in het tweede bedrijf niet behouden worden, 1-2 verlies.

- De laatste ontmoeting tussen De Graafschap en Heracles was 21 april 2012. De uitspelende ploeg won met 2-3. Na de openingstreffer van Soufian El Hassnaoui, scoorden Armenteros, Gouriye en Everton tegen. Uit een penalty zorgde Michael de Leeuw voor de 2-3 eindstand.

Nieuws van SV Superboeren

- Bestel je eigen D'ran-tegel (meer)

- We blijven doorlopend bezig met het aanvullen van ontbrekende gegevens in onze ledenadministratie. Lees er hier meer over.

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Lid worden van SV Superboeren De Graafschap / D'ran! Magazine abonnement

- Wil je je aanmelden als lid van SV Superboeren De Graafschap? Dit kan snel en simpel via deze website door het invullen van dit formulier.

- Wil je alleen een abonnement op ons eigen D'ran! Magazine? Ook dat kan via deze website door het invullen van dit formulier.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 67,74

Gelijkspel: 22,85

Nederlaag: 9,41

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.