Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Bryan Smeets ziet Kali graag komen

Bryan Smeets ziet Kali graag komen

Bryan Smeets speelt op dit moment verdedigende middenvelder bij De Graafschap.

De Limburger zou zijn plek kwijt kunnen raken door de komst van Anouar Kali. Maar dat vindt Smeets geen probleem. "Ik speel nu daar, maar ik ben van origine meer aanvallend ingesteld. De trainer heeft vertrouwen in mij op die positie. Ik wil mijn taken goed uitvoeren en betrouwbaar zijn voor het team. Ik weet niet hoe het met Kali zit, maar ik ben voorstander van zijn komst. En dan mag de trainer mij meer aanvallend gaan inzetten."

Met De Graafschap kan Smeets zondag uit tegen ADO weer aansluiting maken met de concurrenten in de strijd tegen degradatie. "We weten dat het een belangrijke wedstrijd wordt. We zijn tot nu toe nog niet weggespeeld. We weten waar het aan ligt en wat beter moet, maar we hebben ook goede dingen laten zien. En nu moet het zondag maar eens onze kant op vallen."

"We hebben vorig weekend even lekker vrij gehad. Iedereen kon de kopjes leegmaken. De trainingen waren scherp afgelopen week. En er zijn jongens teruggekomen. De selectie wordt weer compleet."

Bron: Omroep Gelderland

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X