Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar… Feyenoord-thuis

In aanloop naar… Feyenoord-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Voor De Graafschap staat er komende zondagmiddag om 12:30 uur een mooi affiche op het programma. Feyenoord, de nummer twee in de competitie, komt in Doetinchem op bezoek.

- Voor dit duel is scheidsrechter Makkelie aangesteld door de KNVB. Zijn assistenten zijn Diks en Steegstra. Vierde official is Bax.

- De Rotterdammers behaalden in de voorgaande zeven wedstrijden zestien punten en dat zijn er drie minder t.o.v. lijstaanvoerder Ajax.

- Het team van coach Giovanni van Bronckhorst wist alle thuiswedstrijden tot nu toe winnend af te sluiten: FC Utrecht (3-2), Vitesse (2-0), Willem II (1-0) en Willem II (2-0).

- Buiten de Kuip was er een overwinning (SC Cambuur 0-2), een nederlaag (PSV 3-1) en een gelijkspel (Roda JC 1-1) te noteren.

- Overigens won de Stadionclub in de KNVB Beker met 3-0 van PEC Zwolle. De volgende ronde brengt de volgende wedstrijd geloot: Feyenoord - Ajax.

- Clubtopscorer is de teruggekeerde Dirk Kuyt met vier doelpunten. De eerste drie kwamen vanaf de elf meterstip. Zowel in de beker als in de competitie was de aanvaller trefzeker tegen PEC Zwolle.

- Na zes nederlagen werd er vorige week op eigen veld onverwacht een 2-2 gelijkspel behaald door De Graafschap tegen Willem II.

- In de slotfase van de eerste helft leek de volgende nederlaag in de maak. Binnen twee minuten werd de goed spelende thuisploeg op een 0-2 achterstand gezet door goals van Erik Falkenburg.

- Na de rode kaart voor Alexander Bannink rechte de thuisploeg de rug en maakte Cas Peters uit een strafschop de 1-2 aansluitingstreffer. Een perfecte kopbal van Vincent Vermeij bracht de Vijverberg in extase: 2-2 gelijkspel.

- Coach Jan Vreman kan zondag niet beschikken over de geschorste spelers Bannink en Nathan Kabasele. Laatstgenoemde speler zit zijn derde en laatste schorsing aan na het incident tegen Vitesse (3-0 verlies).

- De laatste wedstrijd tussen De Graafschap en Feyenoord dateert van zondag 25 maart 2012. De doelpunten kwamen in de tweede helft tot stand. Het werd uiteindelijk 0-3 door goals van John Guidetti, Ruben Schaken en Sekou Cissé.

Nieuws van SV Superboeren

- Bestel je eigen D'ran-tegel (meer)

- We blijven doorlopend bezig met het aanvullen van ontbrekende gegevens in onze ledenadministratie. Lees er hier meer over.

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Lid worden van SV Superboeren De Graafschap / D'ran! Magazine abonnement

- Wil je je aanmelden als lid van SV Superboeren De Graafschap? Dit kan snel en simpel via deze website door het invullen van dit formulier.

- Wil je aleen een abonnement op ons eigen D'ran! Magazine? Ook dat kan via deze website door het invullen van dit formulier.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 7,93

Gelijkspel: 10,48

Nederlaag: 81,59

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X