Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar... Willem II-thuis

In aanloop naar... Willem II-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Het nog altijd puntloos De Graafschap hoopt zondag op eigen veld te verrassen tegen Willem II. De wedstrijd op De Vijverberg start om 12:30 uur en wordt gefloten door scheidsrechter Janssen.

- Tegenstander Willem II wist de laatste twee wedstrijden winnend af te sluiten. Vorige week in de competitie was het met 3-1 te sterk tegen FC Utrecht. Voor de midweekse bekerduel met DOVO viel er een 0-3 overwinning te noteren.

- Het team van coach Jurgen Streppel beschikt over vijf punten. Er werd twee keer gelijk gespeeld tegen Vitesse (1-1) en AZ (0-0). Er werden drie wedstrijden verloren: Ajax (3-0), NEC (0-1) en Feyenoord (1-0). De eerste zege viel dus tegen FC Utrecht.

- Het is het tweede seizoen dat Willem II achter elkaar in de Eredivisie uit komt. In 2014 werd het kampioenschap behaald en eindigden de Tilburgers een jaar later op een negende plek op het hoogste niveau.

- De assistenten van trainer Streppel zijn Adrie Bogers en Edwin Linssen. Laatstgenoemde behaalde tijdens een spannend slot in de competitie en play-offs als speler promotie met De Graafschap en brengt nu op een andere manier zijn ervaring op jonge spelers over.

- Coach Jan Vreman zag zijn ploeg in de KNVB Beker stranden tegen Ajax. Er werd een 2-0 nederlaag geleden door goals van Victor Fischer en de rentree makende Jhon Heitinga.

- Nathan Kabasele zit tegen Willem II en Feyenoord een schorsing uit, na de slaande beweging in het duel met Vitesse.

- De Graafschap incasseerde tot nu toe zestien tegengoals. In vijf duels waren er drie tegentreffers. Alleen tegen Roda JC (1-0 verlies) werd de schade beperkt.

- De laatste overwinning van De Graafschap op eigen veld tegen Willem II was op vrijdag 4 maart 2011. De Tricolores kwam wel op voorsprong via Juha Hakola. Door treffers van Rydell Poepon en invaller Hugo Bargas zegevierden de Achterhoekers met 2-1.

Nieuws van SV Superboeren

- Bestel je eigen D'ran-tegel (meer)

- We blijven doorlopend bezig met het aanvullen van ontbrekende gegevens in onze ledenadministratie. Lees er hier meer over.

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Lid worden van SV Superboeren De Graafschap / D'ran! Magazine abonnement

- Wil je je aanmelden als lid van SV Superboeren De Graafschap? Dit kan snel en simpel via deze website door het invullen van dit formulier.

- Wil je aleen een abonnement op ons eigen D'ran! Magazine? Ook dat kan via deze website door het invullen van dit formulier.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 64,92

Gelijkspel: 23,25

Nederlaag: 11,83

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X