Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar... AZ-thuis

In aanloop naar... AZ-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Na de interlandwedstrijden staat komend weekend speelronde 5 op het programma. De Graafschap ontvangt zaterdag 12 september AZ (aanvang 18:30 uur). Het verschil tussen beide ploegen is twee punten.

- Voor dit duel is scheidsrechter Higler aangesteld door de KNVB. Zijn assistenten zijn Hoekstra en Vandeursen. Vierde official is Oostrom.

- Voor doelman Hidde Jurjus en aanvaller Nathan Kabasele brak de tijd aan bij Jong Oranje en Jong België. De goalie kwam echter niet in actie tegen Jong Cyprus (4-0 winst) en Jong Turkije (0-1 winst). Kabasele was trefzeker in het 0-2 gewonnen duel met Jong Letland.

- Twee weken geleden resulteerde de uitwedstrijd bij Excelsior een 3-0 nederlaag. Na Dean Koolhof tegen PEC Zwolle (0-3 verlies) is ook verdediger Thijs Bouma maanden uit de roulatie.

- Het team van coach Jan Vreman is nog op zoek naar de eerste punten van dit seizoen.

- Tegenstander AZ beschikt over 2 punten en heeft, net als de Superboeren, nog geen wedstrijd gewonnen. De ploeg van trainer John van den Brom verloor van Ajax (0-3) en Roda JC (0-1). De wedstrijden tegen Excelsior (2-2) en Willem II (0-0) gingen gelijk op.

- In Europa bleek de club uit Alkmaar wel succesvol en werd de groepsfase van de Europa League behaald. In de voorronden werden Istanbul Basaksehir (Turkije) en FC Astra Giurgiu (Roemenië) voortijdig uitgeschakeld.

- Tegenstanders in de groepsfase van de Europa League zijn: Partizan Belgrado (Servië), Athletic de Bilbao (Spanje) en FC Augsburg (Duitsland).

- De laatste wedstrijd in de Eredivisie tussen De Graafschap en AZ eindigde in een 0-2 eindstand. Namens de ploeg uit Alkmaar waren Rasmus Elm en Erik Falkenburg de doelpuntenmakers.

Nieuws van SV Superboeren

- Bestel je eigen D'ran-tegel (meer)

- We blijven doorlopend bezig met het aanvullen van ontbrekende gegevens in onze ledenadministratie. Lees er hier meer over.

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Lid worden van SV Superboeren De Graafschap / D'ran! Magazine abonnement

- Wil je je aanmelden als lid van SV Superboeren De Graafschap? Dit kan snel en simpel via deze website door het invullen van dit formulier.

- Wil je aleen een abonnement op ons eigen D'ran! Magazine? Ook dat kan via deze website door het invullen van dit formulier.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 7,66

Gelijkspel: 12,10

Nederlaag: 80,24

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Volgende wedstrijd De Graafschap

Roda JC Kerkrade

Roda JC Kerkrade

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 19 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

De eerstvolgende wedstrijd is vrijdag 19 april. Om 20:00 uur start het uitduel bij Roda JC.

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X