Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar... Excelsior-uit

In aanloop naar... Excelsior-uit

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

– De leiding bij deze wedstrijd ligt in handen van de heer Kamphuis. In Rotterdam zijn de heren Janson en Van Zuilen de assistent-arbiters. De heer Martens fungeert als vierde official.

- Excelsior wist zich het afgelopen seizoen, na promotie via de Play-Offs, knap rechtstreeks te handhaven in de Eredivisie. De Kralingers zag trainer Dijkhuizen in de zomer wel vertrekken.

- Alfons Groenendijk is de nieuwe trainer bij Excelsior. Dat na drie wedstrijden op één punt staat door een gelijkspel op eigen veld tegen AZ (2-2).

- Middenvelder Jeff Stans heeft over belangstelling niet te klagen. Stans maakte één van de twee doelpunten van Excelsior in dit seizoen. Tom van Weert scoorde de andere.

- Een andere middenvelder, Yoëll van Nieff, maakt op huurbasis het seizoen af bij Excelsior. Hij komt over ven FC Groningen.

- De Graafschap staat na het verlies tegen Roda JC (1-0) nog altijd op nul punten.

- De Graafschap is er uiteindelijk in geslaagd om aanvaller Cas Peters vast te leggen. Het is aannemelijk dat Peters direct aan de aftrap staat. Eerder durfde trainer Jn Vreman dat niet aan met aanwinst Jeroen Tesselaar.

- Tot nu toe is Vincent Vermeij de enige doelpuntenmaker. Opvallend, want van aller aanvaller in de selectie speelde Vermeij verreweg de minste minuten (120).

- De Graafschap wacht inmiddels 188 minuten op een treffer.

Nieuws van SV Superboeren

- Bestel je eigen D'ran-tegel (meer)

- We blijven doorlopend bezig met het aanvullen van ontbrekende gegevens in onze ledenadministratie. Lees er hier meer over.

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Lid worden van SV Superboeren De Graafschap / D'ran! Magazine abonnement

- Wil je je aanmelden als lid van SV Superboeren De Graafschap? Dit kan snel en simpel via deze website door het invullen van dit formulier.

- Wil je aleen een abonnement op ons eigen D'ran! Magazine? Ook dat kan via deze website door het invullen van dit formulier.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 54,03

Gelijkspel: 30,11

Nederlaag: 15,86

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

Al Nasr

Al Nasr

Zaterdag 20 juli, aanvang 14:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X