Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

De Graafschap druk bezig met versterking

De Graafschap druk bezig met versterking

De Graafschap gaat zich de komende week zo goed als zeker nog op twee posities versterken. Dat bevestigt technisch manager Peter Hofstede.

De Achterhoekers staan na drie speelronden troosteloos onderaan met nul punten. Tegen Roda JC zakte De Graafschap vooral in de eerste helft door de ondergrens en was het veldspel ronduit pover. Het zorgde in Limburg alleen maar voor een extra besef dat een kwaliteitsinjectie bittere noodzaak is. Tot 31 augustus hebben clubs nog de tijd om nieuwe spelers te halen. 'We zijn druk bezig om ons met waarschijnlijk nog twee spelers te versterken', reageerde Hofstede in het Parkstad Limburg Stadion.

De zware liesblessure van Dean Koolhof, één van de weinige spelers met creativiteit, betekent dat De Graafschap ook op het middenveld nog naar versterking zoekt. Contact is er inmiddels gelegd met Gianluca Nijholt, een aanvallend ingestelde middenvelder. 'Een interessante speler', is het enige dat trainer Jan Vreman er over kwijt wil. 'We kunnen nog wat doen en er loopt ook wat, maar het moet ons wel helpen. Als we iets doen, moet je zorgen dat je de goede hebt.'

Behalve op het middenveld gaat De Graafschap zich de komende week vrijwel zeker ook nog voorin versterken. De kans dat Cas Peters alsnog naar Doetinchem komt, is klein. De centrumspits laat De Graafschap al geruime tijd wachten, nadat een avontuur op Madeira op niets uitliep. Op het lijstje van de technische staf staan nu onder meer de namen van de spitsen Glynor Plet en Denny Avdic.

Bron: Omroep Gelderland

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Volgende wedstrijd De Graafschap

Jong AZ

Jong AZ

De Graafschap

De Graafschap

Maandag 3 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Maandag 3 april (20:00 uur) speelt De Graafschap een uitwedstrijd tegen Jong AZ.

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter