Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar... PEC Zwolle-thuis

In aanloop naar... PEC Zwolle-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Na drie jaar afwezigheid in de Eredivisie, maakt de Achterhoek zich klaar voor de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen. Zaterdag 15 augustus gaat om 18:30 uur de wedstrijd tegen PEC Zwolle van start.

- Voor dit duel is scheidsrechter Lindhout aangesteld door de KNVB. Zijn assistenten zijn Schaap en Siebert. Vierde official is Van den Heuvel.

- Vijf wedstrijden van speelronde 1 werden wegens de politiestakingen midweeks gespeeld. De Graafschap opende het seizoen met een uitconfrontatie tegen oud-speler Caner Cavlan.

- De Friezen waren de bovenliggende partij en stonden vlak na rust op een ruime 3-0 voorsprong. In de slotfase kopte invaller Vincent Vermeij de 3-1 tegen de touwen.

- Er waren maar liefst negen spelers bij de Doetinchemse ploeg in de basisopstelling die voor het eerst op het hoogste niveau in actie kwamen. Alleen Nathaniel Will en Lion Kaak kwamen al eerder uit op dit niveau.

- Voor PEC Zwolle leek de thuisontmoeting met SC Cambuur drie punten op te leveren. In de eerste helft maakten Dirk Marcellis en Sheraldo Becker de doelpunten voor een 2-0 ruststand. In het tweede bedrijf viel echter de 2-2 door oud-Graafschapper Sjoerd Overgoor.

- Het team van hoofdcoach Ron Jans heeft na het kampioenschap in de Jupiler League (2012) een goede indruk gemaakt en ook prijzen als de KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal weten te winnen.

- De KNVB Beker finale zal niet vergeten gaan worden. De wedstrijd tegen Ajax eindigde in een ruime 5-1 overwinning. De doelpuntenmakers waren Ryan Thomas, Guyon Fernandez (allebei 2x) en Bram van Polen.

- Door de goede resultaten is de ploeg wat spelers kwijt geraakt. Hiervoor werden nieuwe aanwinsten getoond met Marcellis, Bart Schenkeveld en Lars Veldwijk.

- Een domper moest geïncasseerd worden door een langdurige blessure voor Mustafa Saymak.

Nieuws van SV Superboeren

- Bestel je eigen D'ran-tegel (meer)

- We blijven doorlopend bezig met het aanvullen van ontbrekende gegevens in onze ledenadministratie. Lees er hier meer over.

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Er bestaat een apart abonnement voor het ontvangen van ons Dran! Magazine. Lees er alles over op dit formulier.

- SV Superboeren De Graafschap heeft momenteel ruim 1900 leden. Natuurlijk zijn we trots op dit aantal, maar we merken ook dat er veel supporters zijn die graag lid zouden willen worden. Dit kan heel eenvoudig. Vul daarvoor dit formulier en word lid van SV Superboeren De Graafschap.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 37,23

Gelijkspel: 36,29

Nederlaag: 26,48

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Volgende wedstrijd De Graafschap

PEC Zwolle

PEC Zwolle

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 26 juli, aanvang 19:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X