Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Martin Mos voorzitter De Graafschap

Martin Mos voorzitter De Graafschap

Martin Mos is de nieuwe voorzitter van de Raad van Commissarissen van De Graafschap.

De Wehlenaar is in het dagelijks leven bij de Duitse uitgeverij Springer werkzaam als operationeel directeur. Hij werkt daar samen met Derk Haank, een invloedrijke investeerder bij De Graafschap. De twee trekken al vele jaren samen op. Mos en Haank zijn vanaf jongs af aan supporter van de Achterhoekse voetbalclub.

Martin Mos zat sinds vorig jaar al in de Raad van Commissarissen, het controlerende orgaan waarvan hij nu dus voorzitter wordt. Hij is de opvolger van Henk Zweers, die op 1 juli aftrad na drie termijnen in de RvC.

Mogelijk is het voorzitterschap van Mos slecht nieuws voor het Normaal van zanger Bennie Jolink. Martin Mos reageerde onlangs furieus op Twitter toen bleek dat het afscheidsconcert van Normaal in het Gelredome wordt gehouden.

Er zijn ook verder wat veranderingen in de RvC van De Graafschap. Zo vertrekt Carl Berlo, omdat hij te druk is met zijn werkzaamheden bij ATAG. Dat bedrijf blijft wel hoofdsponsor van de Achterhoekse club.

Loek van der Mark treedt toe tot de RvC. De 59-jarige ondernemer komt uit Niftrik en is al jarenlang op de achtergrond actief voor De Graafschap.

Peter Hofstede heeft het controlerende orgaan verlaten, omdat hij manager voetbal is geworden bij de kersverse eredivisionist.

Bron: Omroep Gelderland

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X