Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Groeten uut de Achterhoek!

Groeten uut de Achterhoek!

Wi-j komt altied weer terug... Wat waren het geweldige momenten voor iedereen met een blauw-wit hart. Almere City FC, Go Ahead Eagles en FC Volendam werden aan de Doetinchemse zegekar gebonden en ineens was het trotse Superboerengevoel weer in alle hevigheid aanwezig.

Daarom hebben wij vier ansichtkaarten, met de hoogtepunten uit de zo succesvol verlopen Play-Offs, toegevoegd aan de komende kampioenseditie van D'ran! Magazine. De Graafschap is terug in de Eredivisie en dat mag iedereen weten.

Wat is er leuker dan bekenden in den lande enthousiaste blauw-witte groeten uit de Achterhoek te sturen? Laat heel Nederland zien hoe geweldig trots wij met z'n allen op de mooiste club van Nederland zijn!

D'ran! Magazine valt vanaf begin juli bij alle leden van de supportersvereniging op de deurmat.

Ben je geen lid van de Supportersvereniging, maar wil je toch dit 'Promotie-nummer' van ons D'ran! Magazine ontvangen, neem dan een abonnement en ontvang de Promotie D'ran gratis of word lid en krijg meer!

Sluit hier een abonnement af om ons D'ran! Magazine

Word lid van SV Superboeren De Graafschap

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X