Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Bryan Smeets lachte zich kapot bij promotie

Bryan Smeets lachte zich kapot bij promotie

Bryan Smeets had niet gedacht dat hij een overstap zou maken naar een eredivisionist toen hij tekende bij De Graafschap.

De club was toen nog niet eens zeker van deelname aan de play-offs om promotie. "Het was sowieso al mooi voor mij, ook als De Graafschap Jupiler League zou hebben gespeeld. Maar toen de club promoveerde, lachte ik me kapot."

"Het is een jonge groep, maar als we een echt team worden, kunnen we tot veel in staat zijn. Bij MVV was het ook altijd wel wat drukker bij de opening van een seizoen, maar zo druk als op deze training heb ik nog nooit meegemaakt. Dit is geweldig. Ik ben blij hier te zijn."

Vorig seizoen was de Limburger Edwin Linssen een essentiële speler bij De Graafschap. Nu mag Smeets de Limburgse eer hoog houden. "Dat zou ik graag willen doen. Ik merk nu al hoeveel aandacht er op deze club is gevestigd, het zou mooi zijn als dat zo blijft."

Bron: Omroep Gelderland

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X