Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Promotie D'ran: WI-J KOMT ALTIED WEER TERUG

Promotie D'ran: WI-J KOMT ALTIED WEER TERUG

Ik denk dat er steeds minder mensen waren die hier nog in geloofden. Slechts een enkeling bleef het vertrouwen houden. Ik denk zelfs dat Henk Zweers onze afzwaaiende voorzitter wel eens getwijfeld heeft. Maar Henk is niet de man van twijfels en uiteindelijk krijgt hij gelijk.

In de tijd van de Manifestgroep waren we regelmatig in gesprek met elkaar. En ik verdacht Henk vaak van slinkse plannetjes. Henk wil altijd in control zijn. Hij is ook degene die alle reglementen en statuten uit zijn hoofd kent. Dat is allemaal parate kennis bij Henk en daar sloeg hij ons, de boze supporters, mee om de oren. Zo werden we door Henk ook geadviseerd om lid te worden van de Vereniging. Als we gehoord wilden worden dan moesten we dat wel doen via de juiste weg. Dat is achteraf een heel goed advies geweest. Henk is ook een man die uitstraalt de waarheid te spreken en dat doet hij zeer overtuigend. Ik heb achteraf wel eens momenten gehad dat ik dacht ‘klopt dat wel’? Henk is ook duidelijk: van wie is het stadion? Dus wie bepaalt of er op de tribunes gedronken mag worden! Ik denk dat Henk goed kan schaken. Weloverwogen denkt hij zijn plan uit en doet hij zijn zetten en dat is een gave die heel belangrijk is geweest voor onze club. Ik ben Henk daar dankbaar voor, want WI-J KOMT ALTIED WEER TERUG is waar geworden en de winnende ‘coach’ heeft altijd gelijk! Maar er is ook een organisatie neergezet met mensen die ons vertrouwen verdienen.

Het was een prachtig slotoffensief van onze Superboeren dit seizoen. Een absoluut hoogtepunt na jaren van teleurstellingen. In eens ging de machine draaien. Her en der een gelukje. Het beetje publiek dat was overgebleven werd met de week enthousiaster. Er groeide een prachtige sfeer. Het voelde als een bevrijding van jaren lange ellende. Het vertrouwen kwam terug. Iedere stap verder werd op zich gevierd zonder te kijken naar hoever we konden komen. Want we waren al lang blij dat we zo ver waren gekomen. Het spel sprak weer aan en een voortijdige uitschakeling had menigeen ingecalculeerd. Maar we werden niet uitgeschakeld, het werd zelfs dringen in het uitvak. Ik denk dat ik namens alle supporters de technische staf onder leiding van Jan Vreman en de spelers heel erg mag bedanken voor de strijd die geleverd is en het resultaat dat behaald is.

Het komende seizoen gaan we een jaar genieten van deze prachtige club. WI-J KOMT ALTIED WEER TERUG is waar geworden. De club is weer terug in de Eredivisie. En er zijn ook heel veel supporters die zeggen WI-J KOMT ALTIED WEER TERUG. Er staan weer rijen bij de kaartverkoop. En zo hoort het ook! Als we het gevoel van nu kunnen vasthouden in goede en slechte tijden dan kunnen we zeggen dat #SamenDran echt bestaat.

Ben je geen lid van de Supportersvereniging, maar wil je toch dit 'Promotie-nummer' van ons D'ran! Magazine ontvangen, neem dan een abonnement en ontvang de Promotie D'ran gratis of word lid en krijg meer!

Sluit hier een abonnement af om ons D'ran! Magazine

Word lid van SV Superboeren De Graafschap

Met sportieve groet,

Hans Boesberg
Voorzitter SV Superboeren De Graafschap
Reageren? hansboesberg@superboeren.nl

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X