Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Anco Jansen vanaf januari 2012 Superboer (update)

Anco Jansen vanaf januari 2012 Superboer (update)

De Graafschap heef zich versterkt met Anco Jansen. De middenvelder komt per 1 januari 2012 over van SC Veendam naar De Vijverberg.

Janssen (22) is bezig aan zijn derde seizoen in Groningen. Daarvoor kwam hij achtereenvolgens uit voor FC Zwolle, FC Groningen en SC Cambuur. Tot nu toe speelde hij 113 wedstrijden waarin hij 18 maal scoorde.

Anco Jansen zette zijn handtekening onder een overeenkomst voor de duur van 2,5 seizoen. Vanuit de kant van De Graafschap is er een optie in het contract opgenomen voor een extra seizoen.

De Graafschap nam afgelopen zomer al Michael de Leeuw over van SC Veendam.

Update RTV Noord:

Veendam ontvangt voor de aanvaller een transfersom. Hoeveel Veendam voor Jansen krijgt wil de club niet bekend maken. Naast de transfersom krijgt Veendam ook de beschikking over een huurspeler van de Graafschap. Daarvoor hoeft Veendam niets te betalen.

Mocht De Graafschap Jansen ooit nog verkopen dan ontvangt Veendam tevens een percentage bij doorverkoop. Daarnaast spelen beide clubs in de voorbereiding op volgend seizoen een oefenwedstrijd tegen elkaar in Doetinchem, waarbij de recette wordt verdeeld.
Bron: RTV Noord

Een portret uit 2009:

Gerelateerde nieuwsberichten