Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

De Graafschap lacht om bod FC Utrecht voor Cavlan

De Graafschap lacht om bod FC Utrecht voor Cavlan

De Graafschap gaat er vooralsnog vanuit dat Caner Cavlan niet vertrekt. Een bod van FC Utrecht werd resoluut van de hand gewezen.

Cavlan stond de afgelopen weken nadrukkelijk in de belangstelling van FC Utrecht en AZ. De club uit Alkmaar zou volgens bronnen afzien van de interesse in de linksback. De Utrechters legden onlangs wel een bod neer in Doetinchem. Naar verluidt gaat het om een bedrag tussen de 50.000 en 100.000 euro. De Graafschap gaat er echter niet op in. 'Het was een lachertje', reageert Hans Veldhorst namens de promovendus. 'Eerst wordt hij op hol gebracht met een prachtig salaris en mooie verhalen dan komen ze bij ons met een bod dat totaal niet serieus is. Zo hoort het niet en het is ook de verkeerde volgorde.'

De kersverse manager voetbal Peter Hofstede van De Graafschap geeft aan dat er op dit moment geen ontwikkelingen zijn rond Cavlan. 'Maar ik verwacht dat er nog wel wat interesse zal komen.' Ondertussen is De Graafschap druk bezig om zich te versterken. 'Achterin hebben we het nog het beste voor elkaar. Maar op het middenveld en voorin moet er zeker nog wat bij komen.'

De Graafschap nam afscheid van alle spelers met aflopende contracten. Ook Jerry van Ewijk moet op zoek naar een nieuwe werkgever. 'Omdat wij na overleg met de technische staf op inhoudelijk gebied geen toevoegde waarde zien voor die spelers.' In de huidige selectie komen nauwelijks spelers voor met ervaring in de eredivisie. 'Maar dat wil niet zeggen dat ze niet de kwaliteit hebben om op een hoger niveau te spelen.' Zo mag de talentvolle keeper Hidde Jurjus zich in de eredivisie gaan bewijzen. 'Hij krijgt het vertrouwen als eerste doelman', verklapt Hofstede alvast.

Deze week verwacht De Graafschap de komst van een aantal nieuwe spelers bekend te kunnen maken. Eén van hen is spits Erik Quekel, die overkomt van Jong PSV. De club is al rond met de 28-jarige Brabander. De komende dagen moet ook de medische keuring worden afgerond, zo verwacht De Graafschap. 'We denken heel snel de namen van twee nieuwe spelers bekend te kunnen maken', zegt Veldhorst.

Bron: Omroep Gelderland

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Volgende wedstrijd De Graafschap

Roda JC Kerkrade

Roda JC Kerkrade

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 19 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

De eerstvolgende thuiswedstrijd is vrijdag 12 april. Om 20:00 uur start de ontmoeting tegen Telstar.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X