Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

De Graafschap: Martine Zuil directeur marketing

De Graafschap: Martine Zuil directeur marketing

De Graafschap heeft vandaag bekend gemaakt dat ze Martine Zuil (48) heeft benoemd tot marketing directeur. Met deze aanstelling is de club er van overtuigd een basis te hebben gelegd voor een succesvolle commerciële toekomst.

Algemeen bestuurder Hans Veldhorst licht toe: "Na het vertrek van Edward van Wonderen zijn we opnieuw gaan kijken naar de commerciële uitdagingen waar de club voor staat. We kwamen al snel tot de conclusie dat die uitdagingen, en dus ook de kansen voor de club, gigantisch zijn."

"Zeker nu we weer in de Eredivisie uitkomen, is er veel te doen en veel te winnen. Niet alleen op het gebied van (seizoen)kaartverkoop, sponsorwerving en behoud van seizoenkaarthouders en sponsoren, maar ook op het terrein van horeca en events, communicatie en marketing. Vandaar dat we hebben besloten om, naast een nog te benoemen commercieel directeur, ook een marketing directeur aan te stellen."

Martine Zuil is al 20 jaar verbonden aan De Graafschap, als supporter en als vrijwilliger op het gebied van marketing en communicatie. Ze kent de club van haver tot gort en heeft een groot zakelijk netwerk, in de Achterhoek en ook in de rest van Nederland. Ruim twintig jaar werkte ze voor Reed Business Information in Doetinchem, waar ze zich liet zien als een creatief commercieel denker en aanpakker.

Zuil, die naar eigen zeggen al twintig jaar ‘reddeloos verliefd is op De Graafschap’, is er van overtuigd de club snel vooruit te kunnen helpen op diverse terreinen binnen de marketing. “Ik barst van de ideeën. Zeker als we straks ook de functie van commercieel directeur weer hebben ingevuld, kunnen we hele mooie dingen neer gaan zetten op De Vijverberg. Niet alleen op het veld, maar juist ook op commercieel gebied kunnen we nu de basis leggen voor een stabiele, succesvolle toekomst in de Eredivisie."

Hans Veldhorst beaamt: "Dit is hét moment om een solide fundament te leggen onder de club. Met haar ervaring, haar netwerk en haar passie en liefde voor de club kan Martine flink bijdragen aan dit fundament. We zijn dan ook heel blij dat zij zich op deze manier voor onze club wil gaan inzetten."

Martine Zuil gaat deel uit maken van het dagelijks bestuur van De Graafschap. Ze doet dit vooralsnog samen met financieel directeur Matthijs Dam en algemeen bestuurder Hans Veldhorst. Als straks ook de functie van commercieel directeur weer is ingevuld, beschikt de club hiermee over een vaste, vierkoppige directie.

Martine Zuil zelf besluit: "Met een actief betrokken Business Club-bestuur, de goede ideeën vanuit supporterskant én de tomeloze inzet van medewerkers en vrijwilligers kunnen we deze club nog veel mooier maken, terwijl we wel beide poten op het gras houden!"

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Volgende wedstrijd De Graafschap

Roda JC Kerkrade

Roda JC Kerkrade

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 19 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

De eerstvolgende thuiswedstrijd is vrijdag 12 april. Om 20:00 uur start de ontmoeting tegen Telstar.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X