Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

SV Superboeren steunt Kalkar on Wheels

SV Superboeren steunt Kalkar on Wheels

Ruim honderd truckers namen zaterdag 30 mei 2015 deel aan de truckersrun van het truckersfestival "Wunderland Kalkar On Wheels". 

Deze toer, die voor het 2e jaar georganiseerd wordt, rijdt door een deel van Montferland en door Duitsland. De passagiers van deze truckchauffeurs zijn kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking en kinderen met een levensbedreigende ziekte. Het doel is om deze kinderen met het hele gezin een topdag te bezorgen. 

Aan de truckersrun nemen zowel kinderen uit Nederland als Duitsland deel. Dit jaar rijden er kinderen mee vanuit de Kinderkrebsklinik uit Düsseldorf, kinderen van de Downkern uit Doetinchem en mensen van het Thomashuis uit Terborg en Molenhoek. Ook gaan er bewoners mee van woonvoorziening Estinea uit 's-Heerenberg. Vanaf Wunderland Kalkar ging de rit via Emmerich naar Netterden, Ulft, Etten, Zeddam, 's-Heerenberg, Lengel en weer terug over de Rijnbrug naar Kalkar.

Frits Frauenfelder, Gerard Geers en Jos Broeks zijn de grote initiatiefnemers van deze truckersrun en in samenwerking met Wunderland Kalkar en de truckersclub Millingen, is het een groot evenement geworden. 

SV Superboeren De Graafschap steunt uiteraard dit mooie initiatief. Samen met het dweilorkest De Kroezenhokers, zijn vrijwilligers van de SV richting Kalkar en Zeddam gegaan om de kinderen en de truckers aan te moedigen.

Rondom dit evenement is weer een aantal foto's gemaakt. De foto's kunt u vinden in ons fotoalbum.

Foto's: www.achterhoekfoto.nl

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X