Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

'Jansman' winnaar Superboerenpoule

'Jansman' winnaar Superboerenpoule

Met een score van 191 punten is 'Jansman' (Niek Jansen) winnaar geworden van de Gelderesch Reizen Superboerenpoule. Hij verdiende vijftien punten extra door aan het begin van het seizoen te voorspellen dat De Graafschap als zesde zou eindigen.

Als tweede is geëindigd 'Harmboer'. Hij kwam tot 190 punten. De derde plaats is voor Jaimy Huisintveld met een score van 187 punten. Bijzonder is wel dat Jaimy maar liefst elf keer de uitslag juist voorspelde.

Voor alle winnaars geldt dat zij in de zomerstop per e-mail door ons worden benaderd met nadere informatie over de prijsuitreiking.

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier

Ook meedoen aan de Superboerenpoule 2015-2016?

Meedoen aan deze editie van de Superboerenpoule, kan helaas niet meer. Bij de start van het seizoen is de inschrijving gesloten! Doet u dit jaar nog niet mee, of bent u zich vergeten aan te melden. Maak dan nu alvast een account aan voor de editie 2015-2016. Klik daarvoor op gratis aanmelden.

Wanneer u een account heeft aangemaakt, ontvangt u een bevestigingsemail (let dus goed op het gebruik van een correct e-mailadres). Mocht u onverhoopt de bevestigingsmail niet ontvangen, dan kan het voorkomen deze bijvoorbeeld in de spam-filter is blijven hangen.

Gelderesch brengt u waar u zijn moet

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Volgende wedstrijd De Graafschap

PEC Zwolle

PEC Zwolle

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 26 juli, aanvang 19:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X