Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Lion Kaak leert iedere dag van routinier Linssen

Lion Kaak leert iedere dag van routinier Linssen

Door de schorsing van Edwin Linssen in het eerste play-off duel, speelt Lion Kaak als controleur op het middenveld. Een logsiche keuze, want de Achterhoeker moet Linssen ook opvolgen bij De Graafschap.

'Vanaf het moment dat ik hier ben, is hij met mij bezig. Dat ik veel mensen om me heen moet hebben en die neerzetten. Dan hoef je zelf minder te doen. Van dat soort dingen leer je alleen maar. Is alleen maar goed. Hij heeft een brok aan ervaring en is heel belangrijk voor de groep', weet Kaak.

Sinds Linssen bekend maakte dat hij binnenkort stopt met profvoetbal, ging de Limburger ineens erg goed spelen. Kaak, die min of meer al gehaald was om snel te gaan spelen, moest een stap terug doen. 'Ik wist wat me te wachten stond. Het ging mij er ook om om weer te wennen aan het thuis zijn. Een tandje hoger allemaal dan wat ik gewend was. Nu wil ik in de zomer nog fitter en nog beter klaar zijn om echt te knallen.'

Kaak kijkt reikhalzend uit naar de play-offs en zijn basisplek. 'Een hele mooie kans om te laten zien dat ik er ben. Iedereen moet nu alles geven. Alle achttien spelers. Het is toch een beetje een beker gevoel bij de play-offs. Het kan altijd', is de inwoner van Hengelo optimistisch. 'Almere City is een ploeg die ook graag wil voetballen. Het is wel altijd lastig daar. Een andere ambiancie ook dan bij ons op De Vijverberg, maar we moeten het ook gewoon uit ons zelf halen. Ik heb er in elk geval veel zin in. En moet ons publiek is er best wat mogelijk.'

Bron: Omroep Gelderland

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X