Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

vv Wolfersveen wint Vreman Cup

vv Wolfersveen wint Vreman Cup

Op vrijdag 1 mei vond in de rust van de laatste competitie thuiswedstrijd van het seizoen 2014-2015 de door Club van de Week georganiseerde finale plaats van het “gaten schieten” in het “Guus Gatenhuus”.

Hiervoor waren de drie pupillenteams uitgenodigd, die zich gedurende dit seizoen hadden gekwalificeerd voor de grote finale.

De spanning zat er goed in, aangezien deze teams, Be Quick uit Zutphen, vv Wolfersveen uit Zelhem en vv Vorden uit Vorden een gelijke score behaalden in het afgelopen seizoen en dus volkomen aan elkaar gewaagd waren!

Allereerst was er natuurlijk de vlaggenparade voor aanvang van de wedstrijd, waaraan de kinderen deelnamen en de eerste helft van de wedstrijd De Graafschap-Fortuna Sittard.

Nadat er in de rust eerst een groepsfoto van de teams was gemaakt, begon de strijd om de begeerde Vreman Cup te bemachtigen. Vol passie en uiterst geconcentreerd probeerden de kinderen zo veel mogelijk punten te scoren.

Nadat de punten geteld waren, vond de prijsuitreiking aansluitend plaats door Ellen Vreman, de echtgenote van …!, die namens Jan Vreman de uitslag bekendmaakte en de prijzen overhandigde. Een beker voor het team en voor alle kinderen was er een respectievelijk bronzen, zilveren en gouden medaille.

vv Wolfersveen wist de eerste plaats te halen en ontving de grote Vreman Cup, op de voet gevolgd door Be Quick Zutphen en vv Vorden eindigde op de derde plaats. Vervolgens liep het winnende team een ererondje langs het veld als ware kampioenen!

Op naar volgend seizoen met weer een nieuwe kans voor de uitgenodigde RSVJ clubs om zich te kwalificeren voor de Vreman Cup.

Foto's van de finale van de Vreman Cup staan in ons fotoalbum.

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Volgende wedstrijd De Graafschap

PEC Zwolle

PEC Zwolle

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 26 juli, aanvang 00:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X