Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Calvete en Hulst vertrekken bij De Graafschap

Calvete en Hulst vertrekken bij De Graafschap

De Graafschap heeft de spelers Jordan Garcia-Calvete, Santy Hulst, Soufian Echcharaf en keeper Jordy van de Kracht laten weten dat ze mogen vertrekken. Het aflopende contract van het viertal zal vrijwel zeker niet worden verlengd. De Achterhoekse club is druk bezig om zich op een aantal posities te versterken. 'We willen er nog graag twee of drie spelers bij voor volgend seizoen', vertelde trainer Jan Vreman woensdag.

Calvete liet na de training zelf ook al weten dat hij vertrekt uit Doetinchem. 'Dat is wel zeker', sprak de Belg na de training. 'Ik kijk nu vooral rond in de derde divisie in Spanje en ook in Belgie.'

Ted van de Pavert kreeg in december een verlaagde aanbieding voorgelegd van De Graafschap. 'Hij wilde wachten en heeft de termijn om te praten laten verlopen', aldus trainer Vreman. 'Wij kijken dan verder.' De kans is ook groot dat topscorer Jerry van Ewijk vertrekt. De Arnhemmer, die al 19 keer scoorde dit seizoen, hoopt op een kans in de eredivisie. 'Ik denk dat ik die stap kan maken', reageerde de aanvaller onlangs. Van Ewijk heeft van De Graafschap nog geen nieuw voorstel gekregen om zijn contract te verlengen omdat ook hij volgens Vreman wil wachten.

Ondertussen bereidt de Achterhoekse club zich voor op de belangrijke thuiswedstrijd van vrijdag tegen Fortuna Sittard. De Graafschap kan bij winst op de Limburgers de play-offs om promotie veilig stellen. De club is dan nog wel afhankelijk van de resultaten van VVV en Sparta. Dean Koolhof zit vrijdag nog niet bij de selectie. 'Hij is op de weg terug en heeft deze week weer met de groep meegetraind', weet Vreman te vertellen over de Duivenaar.

Bron: Omroep Gelderland

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X