Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Hidde Jurjus: Achilles is stug en dus lastig

Hidde Jurjus: Achilles is stug en dus lastig

Hidde Jurjus hield tegen FC Den Bosch weer eens zijn doel schoon. In uitwedstrijden lukt dat de doelman van De Graafschap minder goed. Jurjus verwacht echter dat de zege op Den Bosch de ploeg weer op het goede spoor heeft gezet.

'Dat was redelijk zakelijk en zeker niet onze beste thuiswedstrijd. Maar het was wel even heel belangrijk. Nu gaat het leuk worden. Het besef is er dat er na de competitie nog zes duels bij gaan komen', glimlacht Jurjus.

'Als Sparta verliest en wij winnen zelf sta je vier punten voor en kunnen we het tegen Fortuna afmaken als MVV de periode niet pakt. Wat dat betreft hebben we het echt wel in eigen hand. Maar Achilles is stug. Alle ploegen hebben het daar lastig op een slecht veld', weet de doelman. 'Ik ben er nog niet geweest, maar ze doen daar blijkbaar iets goed want ploegen als Sparta en Roda JC hadden het daar heel moeilijk. We zijn verplicht te winnen en dan maar een keer lelijk als het moet.'

Bron: Omroep Gelderland

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X