Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar… Helmond Sport-uit

In aanloop naar… Helmond Sport-uit

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Bij dit duel is de heer Bax de arbiter van dienst, De heren Brink en Meints zullen als assistent de vlag hanteren. De heer Paarhuis fungeert in Helmond al vierde man. 

- Gastheer Helmond Sport maakt een troosteloos seizoen door. De ploeg van trainer Jan van Dijk bezet de negentiende plaats, met een voorsprong van vijf punten op hekkensluiter RC Waalwijk.

- Helmond Sport kreeg dit seizoen al 71 tegentreffers te verwerken. Ook hierin blijft het RKC net voor met 72 tegendoelpunten.

- Bij Helmond Sport ontbreken de geschorsten Jeffrey van Nuland en Gillian Justiana. Daarnaast is verdediger Van de Kerkhof zijn plaats centraal achterin kwijt. Wel zijn er basisplaatsen voor Dave Nieskens en Marc Koot.

- Bij De Graafschap kwam het belangrijkste nieuws deze week niet vanaf het veld maar van achter de burelen. De pas aangestelde commercieel directeur, Edward van Wonderen, besloot alweer via de zijdeur De Vijverberg te verlaten.

- De Graafschap benutte de competitieloze periode om een aantal contracten te verlengen: Jan Lammers, Jasper Heusinkveld en Jan Oosterhuis tekenden allen een nieuw contract. Ted van de Pavert lijkt minder haast te maken met het zetten van zijn handtekening.

- De Graafschap kan tegen Helmond Sport niet beschikken over Edwin Linssen. De aanvoerder is geschorst. Ook Kristopher Vida en Dean Koolhof zijn door blessures niet inzetbaar

- Tim Janssen zit voor de eerste keer bij de selectie. De aanvaller werd medio maart gecontracteerd.

- De Graafschap verlaagt prijzen losse kaarten (meer)

Nieuws van SV Superboeren

- Wie is jou Populairste Superboer? Er kan weer gestemd worden via dit formulier.

- Bestel je eigen D'ran-tegel (meer)

- We blijven doorlopend bezig met het aanvullen van ontbrekende gegevens in onze ledenadministratie. Lees er hier meer over.

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Er bestaat een apart abonnement voor het ontvangen van ons Dran! Magazine. Lees er alles over op dit formulier.

- SV Superboeren De Graafschap heeft momenteel ruim 1900 leden. Natuurlijk zijn we trots op dit aantal, maar we merken ook dat er veel supporters zijn die graag lid zouden willen worden. Dit kan heel eenvoudig. Vul daarvoor dit formulier en word lid van SV Superboeren De Graafschap.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 37,55

Gelijkspel: 31,55

Nederlaag: 30,90

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X