Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Kalezic: "Waregem moet terug naar het begin"

Kalezic:

SV Zulte Waregem kondigde voorafgaand aan het seizoen grootse plannen aan. De club wil de top van België bestormen, maar voorlopig bungelt 'Essevee' in de onderste regionen.

Met zes punten uit zeven wedstrijden is de start allesbehalve vlekkeloos verlopen. Zaterdag verloor de ploeg van Darije Kalezic met 2-0 bij Beerschot AC. "Beerschot was scherper en begon feller", analyseert de voormalig coach van De Graafschap in Het Nieuwsblad.

"Daarna kwam er meer evenwicht in de match met onder andere een kans voor Maazou", vervolgt Kalezic. "In de tweede helft konden we meer druk zetten en hebben we risico's genomen. Maar na de rode kaart was de wedstrijd over."

Kalezic wil nu terug naar de basis en denkt nog wel even tijd nodig te hebben voor het team op de rails staat. "We moeten terug naar het begin", meent de Bosnische Zwitser. "Er is veel veranderd binnen de club en het team. Dat vraagt tijd, maar we hebben nog een lange weg te gaan."

Bron: Voetbalprimeur / Het Nieuwsblad

Volgende wedstrijd De Graafschap

VVV-Venlo

VVV-Venlo

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 22 oktober, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

De Graafschap - ADO Den Haag (vrijdag 29 oktober). Kijk hier voor meer informatie omtrent de kaartverkoop voor deze wedstrijd.

Bezoekers hebben toegang tot deze wedstrijd i.c.m. een coronatoegangsbewijs.

Boerenwiesheid

Waarmee zou jij de horeca graag uitgebreid zien?

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter