Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Jerry van Ewijk: ik maak enorme stappen

Jerry van Ewijk: ik maak enorme stappen

Jerry van Ewijk ontwikkelt zich dit seizoen goed. De technisch vaardige aanvaller van De Graafschap legde er al vijftien in dit seizoen. 'Ik maak enorme stappen. Dat belooft veel goeds voor de toekomst', zegt de Arnhemmer zelfverzekerd.

De Graafschap, waar liefst elf contracten aflopen, wil het aflopende contract van Van Ewijk wel verlengen. 'Ik wil graag spelen waar mijn gevoel het beste is. Daar luister ik naar. We zijn in gesprek, maar ik heb nog geen aanbieding', reageert Van Ewijk.

Hij zou graag met de Achterhoekse club de eredivisie ingaan. Maar misschien blijft de topscorer ook wel als het gewoon Jupiler League blijft. 'Ik sluit zeker niet uit dat ik er volgend seizoen nog een keer zo veel in schiet bij De Graafschap. Alleen, ik wil mezelf wel blijven ontwikkelen en denk dat ik wel toe ben aan de eredivisie. Voorlopig focus ik me op de wedstrijden die nog komen en ben ik niet zo veel met de toekomst bezig. Dan zie ik wel wat er op mijn pad komt.'

Bron: Omroep Gelderland

Volgende wedstrijd De Graafschap

PEC Zwolle

PEC Zwolle

De Graafschap

De Graafschap

Dinsdag 26 oktober, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

De Graafschap - ADO Den Haag (vrijdag 29 oktober). Kijk hier voor meer informatie omtrent de kaartverkoop voor deze wedstrijd.

Bezoekers hebben toegang tot deze wedstrijd i.c.m. een coronatoegangsbewijs.

Boerenwiesheid

Waarmee zou jij de horeca graag uitgebreid zien?

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter