Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Jan Vreman blijft hoofdtrainer De Graafschap

Jan Vreman blijft hoofdtrainer De Graafschap

Jan Vreman is ook volgend seizoen de hoofdtrainer van De Graafschap. Beide partijen hadden weing tijd nodig om tot elkaar te komen. Achterhoeker Vreman, geboren in Kotten bij Winterswijk, is op dit moment bezig aan zijn eerste jaar als verantwoordelijke man in Doetinchem.

Vreman is een kind van de club. Hij werkt al bijna dertig jaar voor De Graafschap. Dit seizoen bracht de voormalig speler, jeugdtrainer en hoofd-opleidingen de rust terug bij de club en zorgt hij met een jonge spelersgroep voor redelijke prestaties in de eerste divisie. Onlangs gaf voorzitter Zweers al aan dat het aanblijven van Vreman als hoofdcoach wat hem betreft een 'formaliteit' is, omdat de clubleiding tevreden is over de 'aanpak' van de Gendringenaar.

'Ik ben erg content dat men tevreden is. Samen met mijn staf werk ik met veel plezier aan de uitvoering van het plan Samen D'RAN, waarin ook staat omschreven hoe we willen spelen. We zien dat er weer meer binding ontstaat tussen de club en haar supporters en sponsoren. Mooi dat we dit naar aankomend seizoen verder kunnen uitbouwen', stelt Vreman.

Het is vrijwel zeker dat ook Jan Oosterhuis, de rechterhand van Vreman, actief blijft bij De Graafschap als assistent-coach. Voor Vreman is het aanblijven van Oosterhuis van groot belang. De andere trainers bij de eerste selectie, Dennis te Braak, Richard Roelofsen en keeperstrainer Edwin Susebeek hebben nog doorlopende contracten en blijven ook.

Maandag ging De Graafschap nog hard onderuit tegen Jong Twente waardoor het de kans op de derde periode misliep. De club is nog wel in de race voor de play-offs via de reguliere stand. Vrijdagavond speelt De Graafschap het thuisduel tegen FC Eindhoven. Vorig seizoen bereikte de Achterhoekse club met Vreman aan het roer de play-offs, maar werd het in de halve finales uitgeschakeld.

Bron: Omroep Gelderland

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Volgende wedstrijd De Graafschap

PEC Zwolle

PEC Zwolle

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 26 juli, aanvang 00:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X