Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Jan Vreman in boek ‘Clubiconen’

Jan Vreman in boek ‘Clubiconen’

Profvoetballers met clubliefde zijn er vrijwel niet meer. Spelers zijn met hun loopbaan bezig en wisselen regelmatig van werkgever. Maar iedere club heeft ze toch: clubiconen. Mensen met liefde voor de club die ook nooit meer zal verdwijnen. In het boek ‘Clubiconen’ van auteur Leon Voskamp komen er 21 aan het woord, waaronder Jan Vreman (De Graafschap).

De voormalig verdediger is in het boek openhartig over zijn vele jaren bij De Graafschap. Zo praat hij over zijn doorbraak als prof, over zijn hoogte- en dieptepunt als voetballer en gaat hij in op zijn trainersloopbaan. De huidige hoofdtrainer heeft ook een duidelijk doel met de Superboeren. “We spelen het voetbal wat de fans graag willen zien. Voetballen met lef, druk vooruit en het afjagen van de tegenstander. Het publiek vermaken met herkenbaar voetbal is het belangrijkst. Als je dat voor elkaar krijgt, zullen ze je ondersteunen en kunnen de spelers net ietsje meer. Daar worden de resultaten ook beter van.

Bestelinformatie

Het boek is hier online te koop

‘Clubiconen’ is ook te bestellen in boekwinkels via ISBN 9789402214697 of mail naar leonvoskamp@hotmail.com.

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X