Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Met een rockend Strike naar een overwinning

Met een rockend Strike naar een overwinning

Na een gelijkspel in een kolkende Vijverberg tegen SC Cambuur en een nederlaag tijdens een fantastische 'awayday' in Groningen staat aankomende vrijdag de kraker tegen FC Twente op het programma. FC Twente hoeft niet uitgebreid besproken te worden. Dagelijks staat er niet al te positief nieuws in de media. Iedere voetballiefhebber is benieuwd naar het uiteindelijke lot dat FC Twente te wachten staat. Het kan maar zo invloed hebben op de degradatiestrijd die in volle gang is.

Wat zou het mooi zijn dat de beste man bij FC Twente, Hakim Ziyech, aan banden kan worden gelegd. Iedere Superboer zal zijn eigen strijdplan tegen FC Twente klaar hebben. Er is er echter maar één die het uiteindelijke strijdplan in zijn hoofd heeft zitten en dat is Jan Vreman. Heeft hij de juiste remedie om de drie punten in eigen huis te houden tegen een organisatorisch geplaagd, maar sportief redelijk succesvol FC Twente? We gaan het allemaal meemaken. Aan de voorbereiding voor de Superboeren op deze wedstrijd kan het niet liggen. Want het Spinnekopplein zal ook aankomende vrijdag weer volstromen met supporters die komen voor live muziek, bier, wijn, fris, koffie, braadworst en hamburgers, maar vooral voor drie punten.

De band die vrijdag het podium mag betreden is Strike. Een band uit Vorden en omstreken. Strike omschrijft zichzelf als een sprankelende rockband met Billy-randje. Na 18 jaar de Nederlandse podia reeds onveilig te hebben gemaakt met de meest beestachtige feesttentenmuziek, was het voor Robert Wagenvoort (gitaar) en René Groot Wassink (drums) tijd geworden om het roer om te gooien en terug te gaan naar de roots van het muziek maken, in de vorm van pure rock 'n roll. Samen met de zeer ervaren muzikanten Bert Radstake op contrabas en de fantastisch energieke frontvrouw Renske 'Bella' Zenhorst als leadzangeres. De gemeenschappelijke voorliefde voor rock 'n roll en de inspiratie uit heden en verleden, heeft geleid tot verfrissend rockmuziek met een loepzuivere Bella en ruw Billy-randje.

Net zoals iedere thuiswedstrijd zal het uiteindelijke wedstrijdresultaat niet aan de muziek liggen. Ook niet aan de sfeer op het Spinnekopplein. Want beide ingrediënten zijn altijd volop aanwezig tijdens de thuiswedstrijden. Laten we met z'n allen volledig voor die broodnodige drie punten gaan en net zoals tegen SC Cambuur volop achter de mannen van Jan & Jan gaan staan.

Tot vrijdag op het Spinnekopplein. D'RAN ...

De supportersvereniging doet er van alles aan om het de supporters naar de zin te maken en zich thuis te laten voelen. Word dus ook lid van van SV Superboeren. Alleen dán kan er voor nog meer vermaak en vertier gezorgd worden rondom het veld.

 Word lid van SV Superboeren De Graafschap

Of download dit formulier (PDF).

Of stuur een e-mail naar: ikwordlid@superboeren.nl. Vrijwel direct ontvang je het aanmeldformulier, als bijlage, retour in je mailbox. Deze kun je vervolgens printen, invullen en opsturen naar SV Superboeren De Graafschap.

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

Al Nasr

Al Nasr

Zaterdag 20 juli, aanvang 14:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X