Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

De Graafschap en VVV-Venlo delen punten

De Graafschap en VVV-Venlo delen punten

De Graafschap heeft in een stug duel niet weten af te rekenen met VVV-Venlo. Het werd 1-1. Een dubieuze beslissing van arbiter Martens voorkwam een Doetinchemse zege in de slotseconde.

Bij De Graafschap wijzigde Jan Vreman niets in zijn formatie, die de laatste vier duels ongeslagen bleef. Het begin was voor de bezoekers., die al vrij snel een makkelijk gegeven strafschop kregen van leidsman Martens. Melvin Platje liet Hidde Jurjus kansloos: 0-1.

Met de voorsprong op zak trok VVV zich terug en leunde nadrukkelijk op de defensie, die ook nog eens weinig weggaf. De Graafschap probeerde het wel maar was niet bij machte om tot echte kansen te komen. Daarnaast ergerde beide ploegen zich aan de zeer irritant en zwak leidende Martens.

Na rust was De Graafschap vrijwel direct dreigend. Eerste mikte Karim Tarfi de bal op paal, waar doelman Mäenpää kansloos zou zijn geweest. De volgende aanval was wel raak. Jerry van Ewijk, op de rand van buitenspel. zorgde voor de gelijkmaker: 1-1. Even later verhinderde de lat een doelpunt van Tarfi.

Het laatste half uur was het duel weer in balans. Voor de Limburgers verscheen Van Crooy voor Jurjus en was invaller Elito bijna trefzeker. Het slotoffensief van de thuisclub leidde ver in blessuretijd tot de meeste constantie: Van Ewijk werkte de bal binnen. Martens en zijn assistent kende het doelpunt toe, maar het tweetal herzag die beslissing niet veel later om daarna meteen voor het einde te fluiten.

Rondom de wedstrijd is weer een aantal foto's gemaakt. De foto's kunt u vinden in ons fotoalbum.

Foto's: www.achterhoekfoto.nl

Karakteristiek, dinsdag 17 februari 2015

De Graafschap - VVV-Venlo 1-1 (0-1)
Scoreverloop: 0-1, Platje (5/penalty), 1-1, Jerry van Ewijk (52)

Arbiter: Martens
Toeschouwers: 4.387

Geel De Graafschap: Edwin Linssen, Vincent Vermeij, Lion Kaak
Geel VVV-Venlo: Van Crooy, Nijholt

De Graafschap: Hidde Jurjus, Vlatko Lazic, Bart Straalman, Robin Pröpper, Caner Cavlan, Kristopher Vida, Edwin Linssen (77. Lion Kaak), Jordan Garcia-Calvete (67. Santy Hulst), Karim Tarfi (85. Soufian Echcharaf), Jerry van Ewijk, Vincent Vermeij

VVV-Venlo: Mäenpää, Joppen, Promes, Buwalda, Maksimenko, Voorn, Nijholt, Sevinc (85. Altheer), Khalouta, Platje (80. Elito), Van Crooy (90. Balkestein)

Overig 

Seizoenstatistieken & Gelderesch Reizen Superboerenpoule & Pupil van de Week
& Kaartverkoopinfo komende duels

SV Superboeren De Graafschap en Achterhoekfoto.nl op Facebook

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X