Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

De sneeuwbal rolt bij De Graafschap

De sneeuwbal rolt bij De Graafschap

De Graafschap zit in een flow. Spelers hebben plezier. Op de training lukt veel en het niveau stijgt. En dan mochten de spelers zich op het kunstgras in Doetinchem ook nog eens onder zonnige omstandigheden voorbereiden op de mooie thuiswedstrijd tegen VVV. 'De groep voelt zich lekker en de concurrentie laat punten liggen', constateerde trainer Jan Vreman tevreden.   

'Zelf win je veel en de mensen gaan er dan achter staan. Het vertrouwen groeit. Het is het effect van een sneeuwbal', weet trainer Jan Vreman over de huidige situatie.

Vier maal op rij won de Achterhoekse club nu. 'Resultaten helpen heel veel. Je krijgt vertrouwen. Of we de periode gaan winnen? Lastig in te schatten, maar de kansen zijn zeker aanwezig. We gaan er vol voor en over drie wedstrijden weten we het', vervolgt Vreman.

Belangrijk in de zegereeks is de rol van routinier Edwin Linssen die meer rust brengt in het elftal. Vreman erkent dat, maar vindt zijn terugkeer in de basis ook weer niet verrassend. 'Hij pakt het goed op en is erg betrokken bij de groep. Maar de situatie is niet veel anders dan aan het begin van dit seizoen. Misschien vallen dingen beter op hun plaats. Een ander is minder in vorm, dan kom je weer terug. Maar je moet het altijd zelf doen.'

Bron: Omroep Gelderland

Volgende wedstrijd De Graafschap

Jong Ajax

Jong Ajax

De Graafschap

De Graafschap

Maandag 22 augustus, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor de informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de aankomende wedstrijden:

Maandag 22 augustus om 20:00 uur een uitduel bij Jong Ajax.

Vrijdag 26 augustus speelt De Graafschap op de Vijverberg tegen FC Dordrecht.

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter